Prasidėjus laidai, kurios tema buvo Lotynų Amerikos ritmai, atrodė, kad visi dalyviai pasiryžę ant „Šok ir lieknėk“ parketo labai gerai praleisti laiką ir pralinksminti TV3 žiūrovus iš tikrųjų efektingais pasirodymais.

Laidoje teisėjavo „Šok ir lieknėk“ himno autorius Deivydas Zvonkus, sunkiasvoris Vidas Blekaitis ir muzikinio projekto „Chorų karai“ vedėjas Vytautas Šapranauskas. Aktorius šokėjams negailėjo nei pagyrų, nei kritikos strėlių – prasčiausiai pasirodžiusiems kėlė mažus balus, o jį nustebinę šokėjai susilaukė pagyrų. Tačiau nei vienas dalyvis taip ir neišdrįso visos laidos metu pakeisti V. Šapranauską komisijos kėdėje.

Tiesa, Šapro kritiką gavo išklausyti ir pirmoje eilėje tarp žiūrovų sėdėjęs Jurijus Smoriginas. V. Šapranauskas draugiškai pašiepė baleto dievu vadinamo Jurijaus „sūnaus“ šokėjo Mišos Levin aktorinius sugebėjimus – jie Vytautui priminė Smorigino vaidybą seriale „Moterys meluoja geriau“.

Vienam projekto dalyvių Mantui Degučiui ir jo partnerei Evelinai Kauklienei karšta Lotynų Amerikos saule pulsuojantis vakaras vos nesibaigė tragedija. Sudėtingą ir pavojingą triuką dar prieš laidos filmavimą repetavusi pora iš laidos prodiuserių ir režisieriaus susilaukė pastabos ir prašymo šokių judesio nekartoti „Šok ir lieknėk“ filmavimo metu.

Tačiau ne tik už kilogramus, bet ir už gerą pasirodymą kovojanti pora nepakluso laidos kūrėjų prašymui ir žiūrovų pilnut pilnutėlėje salėje pademonstravo sudėtingą figūrą. Šokio judesyje, Evelinai kabant žemyn galva, Mantas vos nepaleido partnerės iš rankų. Salėje žiūrovai nuščiuvo, o komisijos nariai kaip reikiant apibėrė Mantą pastabomis.

Tačiau, laimei, šis manevras baigėsi sėkmingai ir Evelinai iš „Šok ir lieknėk“ filmavimo neteko namo grįžti greitosios pagalbos automobiliu.

Ant atsarginio suolelio šiandien teko prisėsti Miroslavos Semionovos ir Romano Čeburiako porai. Vos 2 kilogramų per savaitę atsikračiusi Miroslava nenukabino nosies ir tikisi dar sugrįžti į projektą. Nors ir dalyvė šį šeštadienį iškrito iš projekto, TV3 žiūrovai ją dar išvys bendruose šokiuose, o medikai ir toliau stebės, kaip Miroslavai sekasi kovoti su antsvoriu. „Šok ir lieknėk“ prodiuseriai intriguoja – vieną dieną daugiausiai kilogramų numetęs dalyvis... bus grąžintas į projektą!

Pirmoje bendros turnyrinės lentelės vietoje išsirikiavo kauniečiai Rūta Malkutė ir Aurelijus Grigas, už savo šokį surinkę vien dešimtukus. Rūtai per savaitę pavyko atsikratyti net 5,3 kilogramo.

Įspūdingą svorio metimą pademonstravo ir Richardas Riškus – per vieną savaitę jam pavyko atsikratyti net 8,1 kilogramo!

Laidos akimirkos - DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją