Jau balandžio 1-ąją, sekmadienį, 19.30 val. TV3 eterį užvaldys didysis humoro šou „Stebuklų šalis“, kur keturi žiūrovų numylėtiniai – Vytautas Šapranauskas, Džiugas Siaurusaitis, Jurijus Smoriginas ir Mindaugas Stasiulis atskleis slapčiausias savo asmeninio gyvenimo detales ir su galybe kviestinių žvaigždžių griausmingai švęs Melagių dieną.

Ilgasis Velykų savaitgalis balandžio 7-ąją prasidės premjera – Lietuvoje dar nerodytu 22-uoju kultinio animacinio serialo „Simpsonai“ (The Simpsons) sezonu. Pasaulį pavergusi Simpsonų šeima TV3 eteryje šėls šeštadieniais 10.00 val., o tik TV3 žiūrovų pageidavimu bus rodoma net po dvi serijas iškart. „Simpsonuose“ pasirodys ir pati muzikos dievaitė Katy Perry.

Balandžio 8-ąją TV3 kvies į kino teatrą, kuriame – grupė „Jonas Brothers“ filme „Roko stovykla 2. Paskutinis koncertas“ (Camp Rock 2: The Final Jam), nuotykių drama „Tiltas į Terabitiją“ (Bridge to Terabithia) su šmaikščiąja gražuole Zooey Deschanel ir kriminalinis trileris „Adrenalinas“ (Crank) su veiksmo filmų dievuku Jasonu Stathamu.

Sekmadienio vakaro puošmena – 19.30 val. įvyksiantis tiesioginis didžiausio masto muzikinio projekto Lietuvoje „Chorų karai“ superfinalas, kuriame susikaus ir net po tris kūrinius dainuos stipriausi chorai – Vilniaus rajono Kaštoninis ir Kauno rajono Božolė. Įspūdingo vakaro svečiai – visi projekte dalyvavę chorai − drebins studiją labiausiai žiūrovų pamėgtais kūriniais. Laimėtojų likimas – tik TV3 žiūrovų rankose. Kam atiteks 25 tūkst. ir 15 tūkst. piniginiai prizai, kuriuos superfinalo dalyviai panaudos savo rajono labui?

Šventišką velykinį pirmadienį iš lovų vers filmas „Kempiniukas Plačiakelnis“ (The SpongeBob SquarePants Movie), 19.10 val. sumuštinius į Rytų kovos menus iškeis komiška Oskaro nominantė – „Kung Fu Panda“, 21.00 val. veiksmo komedijoje „Ponas ir ponia Smitai“ (Mr. & Mrs. Smith) vienas kitą persekios seksualioji Holivudo pora – Bradas Pittas ir Angelina Jolie, o 23.20 val. naktibaldoms baugiai šnibždės gražuolė Liv Tyler siaubo filme „Nepažįstamieji“ (The Strangers).

Balandžio 15-ąją laukia 37-erius metus Rusijoje populiarumo viršūnėje buvusio, o vėliau ir kitose pasaulio šalyse fenomenaliai išpopuliarėjusio intelektinio televizijos šou „Kas? Kur? Kada?“ lietuviškoji premjera. Tokia azartiška laida, kurioje dalyvausiantiems žymiausiems Lietuvos eruditams iššūkį mes patys TV3 žiūrovai, šalies televizijų eteryje startuos pirmą kartą! Ar atsilaikys žiūrovams puikiai pažįstami akademikai bei verslo ir pramogų pasaulio atstovai?

Iššūkį „Nusivylusioms namų šeimininkėms“ balandžio 24-ąją mes net šešios naujosios televizijos deivės – „Dievobaimingos kalės“ (G.C.B.). Skandalingasis, milžiniško susidomėjimo ir daugybės diskusijų Amerikoje sulaukęs serialas po šį kovą JAV įvykusios premjeros iš karto atkeliauja suvilioti TV3 žiūrovų. Seksualios, turtingos, išsipusčiusios gražuolės iš Dalaso įrodys esančios tokios nepaprastos intrigantės, kokių moterys dar nematė. Juk prodiuserio kėdėje – kultinio serialo „Seksas ir miestas“ (Sex and the City) kūrėjas Darrenas Staras.

Tą pačią dieną į TV3 sugrįžta įvadinė antrojo sezono realybės šou „Ūkininkas ieško žmonos“ serija, kuriame moterų ir merginų dėmesio lauks žavūs, darbštūs, nuoširdūs ir vieniši ūkininkai. Visos, trokštančios rasti antrąją pusę, galės rašyti laiškus ir įrodyti, kad kaip tik jos yra vertos ūkininko širdies. Kurias pretendentes išsirinks ūkininkai, TV3 atskleis jau netrukus.

Visą balandį specialiai TV3 žiūrovams − visa tai, kas geriausia: viso pasaulio širdis suvirpinęs 8 Oskarų laimėtojas „Lūšnynų milijonierius“ (Slumdog Millionaire), kriminalinė drama „Amerikietis“ (The American) su moterų numylėtiniu George‘u Clooney ir kiti šlovės sulaukę Holivudo filmai, specialiai pritaikyta klausos negalią turintiems žiūrovams pozityvioji penktadienio animacija – Oskarą laimėjusi nuostabi šiukšlių princo istorija „Wall – E“ ir Auksiniam gaubliui nominuotas „Bitės filmas“ (Bee Movie).

Eterį kaitins ir emocijų šou „Baimės akys“, itin pavasariški projektai – „Sportuok su žvaigžde“ bei „Šok ir lieknėk“. Karštis dar labiau sustiprės gegužę, mat į TV3 belsis karščiausias pasimatymų šou „Pasirink mane“ su Mindaugu Stasiuliu ir net trisdešimčia gražuolių, laukiančių to vienintelio išsvajotojo princo, o desertui – visiškai nauja lietuviška premjera.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją