„Idėja buvo labai įdomi, pirmą kartą mačiau. Galvojome, kad ką nors labai įdomaus padarysite. Darbo įdėta. Liesis tokiu gražiu bosu dainavo, ir, sakyčiau, viskas sklandžiai jums išėjo. Šį kartą parašysiu dešimt. Tokio pažymio iš manęs nesate gavę“, – apie R. Kirilkino, M. Kvietkutė ir J.Liesio pasirodymą kalbėjo komisijos narė Rasa Vaitkevičiūtė-Ivanauskienė.

Kalbėdama apie pasirodymą aktorė Kristina Kazlauskaitė sakė nieko kvailesnio anksčiau nėra mačiusi. „Jūs kaip išėjot, kai padarėt pradžią, man pradėjo fantazuotis toks numeris... Darbo įdėta daug... Nežinau... Kaip neverkt, kai pamatai tokią nesąmonę scenoje. Kadangi jų paskirtis šiandien ir buvo – prajuokinti, kad žmogus liktų „išdurtas“. Jie mane „Išdūrė“, aš nesupratau nieko. Ir juokiausi, ir stebėjausi. Vien už tą nesąmonę dešimtuko nerašysiu. Rašau devynis“, – „nesąmoningą“ pasirodymą įvertino K. Kazlauskaitė.

Tuo metu Donatas Katkus sakė, jog jam patiko atlikėjų figūros. Jis tikino nežinojęs, kad R. Kirilkinas turi tokią puikią figūrą. Jeigu taip sakyčiau, Ruslanas pagal figūrą užėmė pirmą vietą, Juozas – antrą, deja, Monika, jūs labai nusileidote. Jūsų užpakalis buvo per mažas, trūko ūgio“, apie tijulės šou scenoje kalbėjo D. Katkus. Jam taip pat rūpėjo, ar pavardė Liesis kilo nuo žodžio prisiliesti ar nuo žodžio išsilieti, tačiau projekto komisijos narys sakė pats asmeniškai atlikėjo pavardę sieja su žodžiu liesas.

J. Liesis į D. Katkaus komentarus reagavo žaibiškai. „Jūsų atveju galėčiau ir prisiliesti, jeigu įvertinsite mažiau nei dešimtuku. Taip pat galėsiu išsilieti džiaugsmu, jeigu įvertinsite dešimtuku“, – kalbėjo jis. Tuo metu D. Katkus pasirodymą įvertino devyniais balais.

„Viskas buvo labai keistai, nesuprantamai. Labai gražios jūsų kepurėlės ant galvų, paryškina jūsų figūrų viršutinę dalį, užbaigia ją, apsaugo šiek tiek. Pasirodymą vertinu labai gerai, devyni“, – kalbėjo V. Juozapaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)