Tiesiai iš areštinės į filmavimo studiją atvykęs skandalingasis Eugenijus Ostapenka pirmą kartą gyvai kartu su V. Šapranausku ir grupe „Rondo“ užtrauks „Dviratuką“, o pikantiškoji burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė-Fergie taip pliaukštelės su diržu M. Stasiuliui per užpakaliuką, jog jis dar ilgai negalės to pamiršti. V. Šapranauskui Fergie sušoks viliotinį, o iš J. Smorigino ji už šokį paprašys susimokėti – ir visa tai dar tik pradžia.

Šmaikščioji Vitalija Katunskytė su Šapru susigrums iki ašarų juokingame pikantiškų anekdotų mūšyje, o vėliau pačiupusi dešrą vietoje mikrofono Vitalija uždainuos „O sole mio“. Dėl tokio įspūdingo V. Katunskytės šou vedėjai ir žiūrovai studijoje juoksis iki ašarų ir nepaliaudami plos atsistoję.

Į filmavimo studiją specialiai iš Estijos atvykęs garsiausias veidų ekspertas Markas Lučinas, savo taikliomis įžvalgomis Lietuvoje jau tapęs tikru herojumi, pasakys visą pikantišką tiesą apie fantastiškąjį Šapro ketvertuką.

„O jis tikras sekso gigantas!“ – pažvelgęs į Šapro nuotrauką rėš M. Lučinas, tokiais savo žodžiais sukeldamas publikos juoką. Dž. Siaurusaitis labai apsidžiaugs išgirdęs esąs „be proto talentingas“, tačiau paraus, kai fenotipologas patars moterims būti atsargiomis su juo. „Džiugas – dykaduonis“, – šelmiškai šypsosis veidų ekspertas.

Populiarios grupės „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas-Fara moterims atskleis paslaptį, kaip atsikratyti celiulito, papasakos, kokias brangias grožio procedūras atlieka savo šunims ir kodėl jis namie valgo savo augintinių konservus.

Nepakartojami kadrai, kaip užduodamas klausimus stiliaus ekspertui Giedriui Drukteiniui V. Šapranauskas gulsis ant stalo ir kaip D. Zvonkaus mylimoji bučiuos visą linksmąjį ketvertuką ir net „Rondo“ narius – jau šį sekmadienį, tikrąją melagių dieną – balandžio 1-ąją!

Kartu pasirodysiantis šeimyninis Šapranausko ir jo mylimosios Ievos Stasiulevičiūtės duetas privers raudonuoti net J. Smoriginą. Studijoje prasidės rimtos varžytuvės, kas savo žmonai perka brangesnius kailinius ir perlus.

„O aš saviškei va toookius perlus parvežiau iš Margaritos salos!“ – iš maestro Jurijaus juoksis Šapras.

Svarbiausias programos numeris – šešių linksmųjų močiučių „Bobutės LT“ super pasirodymas, kuriuo jos nušluostys nosį net ir Rusijos „Eurovizijos“ dalyvėms. Įdomiai dainuodamos rusų dainą „Come on and dance! Party for everybody!“ močiutės taip „uždegs“ publiką ir ketvertuką, jog visi juoksis, šoks ir plos atsistoję.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją