Jau šį penktadienį LNK eteryje – didelis, žalias ir piktas „Nerealusis Halkas“. Fantastinis trileris pasakoja apie mokslininką Briusą Banerį, kuris netikėtai pažadina savyje nevaldomą, galingą mutantą Halką. Pagrindinius vaidmenis atlieka Edvardas Nortonas, sublizgėjęs nuostabiame filme ,,Kovos klubas“ ir Liv Tyler, nusifilmavusi stulbinančio grožio trilogijoje ,,Žiedų valdovas“, kurią per Šv. Velykų laisvadienius taip pat parodys LNK.

Kitas mažiau žalias, bet ne mažiau kultinis filmas – „Jaunatis“, tai nepaprasto pasisekimo pasaulio kino teatruose sulaukusios romantinės dramos „Saulėlydis" tęsinys. Filmas sukurtas pagal to paties pavadinimo amerikiečių rašytojos Stephenie Meyer romaną. „Saulėlydžio“ saga – tai keturių fantastinės romantikos knygų serija apie vampyrus ,,Saulėlydis”, „Jaunatis”, „Užtemimas” ir „Brėkštanti aušra”, jose pasakojama paauglės Belos, kuri atsikrausto į nedidelį miestelį Vašingtono valstijoje ir įsimyli vampyrą, istorija.

Kito LNK filmo „Adrenalinas 2” herojus, samdomas žudikas Čevas savo širdį atiduoda ne kokiai gražiai vampyrei, o prieš savo norą – organų perpardavinėtojams. Populiaraus veiksmo filmo „Adrenalinas“ tęsinyje veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathmas vaikysis šutvę kinų, kurie pavogė jo širdį. Iš tikrųjų, koks kvailys gali būti patenkintas, vietoj širdies gavęs dirbtinį prietaisą, kuris kraują po organizmą varinėja tik pakraunamas elektros energija? Ir krauti ją reikia kas valandą!

Kai nuo „Adrelinalino 2“ įtampos stos širdis, LNK pasiūlys atsigauti kvatojantis iš „Kvailių aukso“. Kate Hudson ir Matthew McConaughey leisis į didžiausią žmonijos istorijoje lobių medžioklę. Nors kvepia net 500 milijonų dolerių įvertintais karališkais lobiais, visas filmo siužetas paremtas nenutrūkstama kvailų sutapimų virtine.

Lobių ieškojimas - tai tik nekaltas žaidimas, palyginti su tais, kurie laukia LNK premjeroje „Žaidėjas“. Netolimoje ateityje žmoniją užvaldo pramogų ir žaidimų manija. Iš senųjų gerųjų kompiuterinių žaidimų ir įvairių realybės šou gimė kraupus hibridas: žaidimų personažais tapo gyvi žmonės, kuriuos valdo kažkas kitas, sėdintis anapus ekrano.

Išsivaduoti iš šio žaidimo kur kas sunkiau nei užmiršti Sarą Maršal kitų moterų lovose ar net dirbant ištisom parom. Iš tikrųjų, „Velniop tą Sarą Maršal“! Romantinę komediją su gražuole Kristen Bell iš TV1 rodomo serialo „Liežuvautoja“ žiūrovai pamatys jau balandį.

Moterų numylėtinis Leonardo DiCaprio pasirodys kitoje LNK premjeroje „Melo pinklės“. Jis vaidina Irako kare sužeistą žurnalistą, kuris tampa CŽV agentu ir imasi pavojingos misijos – terorizmo lyderį, kuris, kaip manoma, ruošia teroristinį išpuolį JAV.

Kol Leonardo gaudys teroristus, po saugų Manhataną beprotiško aukščio kulniukais saugiai žygiuos Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon ir Kristin Davis. Per Šv. Velykas LNK žiūrovai pirmieji per TV pamatys „Sekso ir miesto“ filmą, pasirodžiusį praėjus ketveriems metams po garsiojo serialo pabaigos. Šaunioji ketveriukė po ilgos pertraukos sugrįžusi į „Sekso ir miesto“ filmavimo aikštelę, vėl turėjo išmokti koja kojon eiti gatve, nesvirduliuoti su aukštakulniais ir taukšti nesustodamos. „Seksas ir miestas“ – kaip tik laiku. Pavasaris – tai proga dar kartą moterims įsisavinti geležinę šių gražuolių taisyklę: nėra per trumpų sijonų ir per brangių batų.

Be „Sekso ir miesto“, per Šv. Velykas LNK rodys dar dvi premjeras – „Puikybė ir prietarai“ bei „Ieškokit Gudručio“. „Puikybė ir prietarai“ – tai beveik tas pats seksas ir miestas, tik prieš 200 metų ir kažkur Anglijos provincijoje. Ši juosta - kritikų ir žiūrovų puikiai įvertinta rašytojos Jane Austen romano ekranizacija, kurioje susilieja prabangūs didingų aristokratų dvarai, nuostabūs senosios Anglijos peizažai, įspūdingi kostiumai, nepriekaištinga puikių aktorių vaidyba, meilės intrigos ir romantiški jausmai. Tačiau tiesa viena - ir prieš du šimtus metų jos norėjo ištekėti už to paties misterio Šauniojo.

Kam nereikia Šauniojo, tegu ieško Gudručio. LNK žiūrovų laukia dar viena nepamirštama premjera – iš koto verčiantis trileris, kuriame superagentui reikia apsaugoti pasaulį nuo chaoso, bet jis jį tik dar labiau kelia. „Ieškokit gudručio“ pralinksmins LNK žiūrovus per Šv. Velykas, dovanodamas nepamirštama susitikimą su Steve Carellu ir gražuole Anne Hathaway.

Be TV premjerų lietaus, kovą ir balandį LNK parodys visas tris kultinio „Oušeno“ , taip „Žiedų valdovo“ trilogijos dalis, legendinių juostų su Clintu Eastwoodu ir visą šventinį stalą „Amerikietiškų pyragų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją