Ypatingo vakarėlio metu žiniasklaidos atstovams efektingai prisistatė dešimt projekto, startuosiančio kovo 24-ąją, porų. Kiekviena iš jų specialiai pirmadienio vakarui paruošė ypatingą pasirodymą. Be to, renginio pradžioje šokėjai sušoko bendrą šokį.

Renginio vairas šįkart patikėtas TV3 televizijos laidų vedėjui Mindaugui Stasiuliui.

Nors projektas jau nufilmuotas ir pristatytas, entuziastingieji jo dalyviai sako kiekvieną šeštadienį žiūrėsią TV eteryje savo pasirodymus, kuriuos vertino komisijos nariai. Šokėjai pasakojo iš komisijos narių sulaukę ir tokios kritikos, kurios nesinorėtų prisiminti, tačiau neslėpė, jog ji nublanko prieš įspūdžius, patirtus repeticijų ir filmavimų metu.

"Be galo džiaugiuosi, kad sutikau dalyvauti šiame projekte. Tai man buvo rimtas iššūkis. Buvau įpratęs šokti su lieknomis merginomis, tačiau tik pradėjęs šokti su apkūnesne partnere supratau, kiek pastangų teks įdėti norit pasiekti gerų rezultatų. Nesigailiu, tikrai labai džiaugiuosi", - naujienų portalui DELFI įspūdžius pasakojo šokėjas Aurelijus Grigas.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją