Pasivadinę „Baika”, vyrai planuoja turą po Lietuvą, įrašinėja dainas ir renkasi kostiumus. Tačiau be šios veiklos Milgedo Aleksandravičiaus gyvenime esama dar didesnių naujienų.

Pasirodo, jis patyliukais ne tik dainavo, bet ir įkūrė didžiulį verslą - tapo pienininku. Augina karves, ožkas, jas melžia, spaudžią sūrį, plaka sviestą ir gamina grietinę. „Mes kažkaip prie žemės ūkio – jaunieji pienininkai ir muzikantai, tai mums nesvetima žemdirbystė ir ūkininkystė”, - sakė M. Aleksandravičius.

Milgedas sako, kad, tapęs ūkininku, jis susikrovė didžiulius turtus. Tačiau pradžia buvo nelengva. Tapti pienininku Milgedą paskatino apsilankymas maisto prekių parduotuvėje. Pamatęs pieno, sūrio ir grietinės kainas, dainininkas pakraupo. „Dieve mano, sūrelis kainuoja litą! Litą! Taigi čia absurdas. O žinot kiek litras pieno atsieina ūkininkui?”, - „Karamelinėms naujienoms” verslo paslaptis atskleidė Milgedas.

Tačiau į sėkmingą verslą įsisukęs M. Aleksandravičius tikisi, kad nemažiau sėkminga bus ir jo naujai įkurta grupė „Baikos”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)