Dešimtys tūkstančių litų per mėnesį, populiarumas, ir iš pažiūros, smagus gyvenimas - taip daugelis įsivaizduoja lietuviškųjų žvaigždžių gyvenimą. Tačiau koks jis iš tiesų? Ką eterio žvaigždės paaukojo, ko atsisakė, kiek dirbo ir uždirbo, galop kokius kuriozus patyrė darbo metu? Šio vakaro LNK diskusijų laida „Valanda su Rūta“ kaip niekad smagi. Senųjų laikų eterio žvaigždės studijoje susitiks su šių laikų lietuviškaisiais dievaičiais.

Verslininkas, reginių organizatorius Darius Balčiūnas, puikiai visiems pažįstamas kaip policininkas Pylipukas, benamis Poviliukas, ar beisbolo lazda ginkluotas Šiaulių bachūras su nostalgija prisimins laikus, kai televizijoje įkūnydavo populiarius veikėjus. „Didelius pinigus tuomet užsidirbdavau ne televizijoje, o iš renginių. Mano rekordas - apie 20 renginių per mėnesį, už kiekvieną gaudavau po kelis tūkstančius litų. Paskaičiuokite patys!“ - pasakos D. Balčiūnas.

Tuo metu garsi dainininkė Natalija Bunkė prisimins laikotarpį, kai savaitę gėrė vien skysčius tam, kad atsikratytų nepageidaujamų kilogramų po nėštumo ir kuo greičiau grįžtų į sceną.

„Viena mergina, dabar norinti eiti į Seimą, man pasakė: galim kad ir dabar eiti bet kur, kur tik panorėsi, tačiau kitą laidą mes jau turime vesti kartu“, - pasakos garsus laidų vedėjas Henrikas Vaitiekūnas.

Pasak jo, ir dabar netrūksta manančių, kad greičiausiai būdas išpopuliarėti ir patekti į televiziją yra – per lovą.

Ko reikia norint tapti žinomu ar dirbti televizijoje – iš tiesų išgerti vėlyvos kavos su garsiu prodiuseriu, ar juodo darbo ir talento? Smagi diskusija, kurioje patirtimi ir nuotykiais dalinsis laidų vedėjai Henrikas Vaitiekūnas, Vilma Čereškienė, Rolandas Vilkončius, Giedrius Masalskis, aktorius Ramūnas Šimukauskas, Darius Balčiūnas bei dainininkai Natalija Bunkė ir Radži. „Valanda su Rūta“ - jau šį ketvirtadienio vakarą, 19. 19 val. per LNK.