Dar viena itin originali TV3 premjera laukia kovo 24-ąją: projekte „Šok ir lieknėk“, su vienu mylimiausių televizijos vedėjų – Mindaugu Stasiuliu priešakyje, susirungs įspūdingos poros – profesionalūs šokėjai ir net kelis kartus už juos sunkesni partneriai.

Kovo vakarais TV3 eteris primins Holivudą, mat čia karaliaus nauji užsienio serialai, krūvą apdovanojimų pelnę filmai ir populiari animacija. Jau šį šeštadienį, kovo 3-ąją, 19.00 val. dainininkė Jurga Šeduikytė-Bareikienė ir aktorius Vidas Bareikis prabils pagrindinių herojų balsais nuostabios animacinės pasakos „Princesė ir varlius“ (The Princess and the Frog) premjeroje. Tą patį vakarą 23.10 val. žiūrovų laukia dar viena premjera – jaudinanti dramatiška istorija „Berniukas dryžuota pižama“ (The Boy in the Striped Pajamas). Beje, pagrindinį herojų – berniuką Bruno įkūnijęs jaunasis Holivudo aktorius Asa Butterfieldas pagrindinį vaidmenį atliko ir ką tik net penkis Oskarus susišlavusiame nuotykių filme „Hugo“.

Kovo 6-ąją, antradienį, startuoja nauja amerikiečių kriminalinė drama „Terjerai“ (Terriers), kurioje du geriausi draugai – buvęs „faras“, brendantis iš alkoholio liūno, ir buvęs nusikaltėlis taps be licencijos dirbančių privačių tyrėjų komanda. Kovo 21-ąją, trečiadienį, į TV3 eterį sugrįžta paslapčių pilnas amerikiečių kriminalinis serialas „Melo teorija“ (Lie to Me), gyvuojantis jau trečiąjį sezoną, nuo 24-osios savaitgalio rytais žiūrovus iš miego kels kultinė „Moderni šeima“ (Modern Family), o 28-ąją į eterį žengs „Geri vyrukai“ (Good Guys), pirmadienio–ketvirtadienio vakarais žadantys iš koto verčiančias detektyvinės komedijos serijas, kuriose pagrindiniu smuiku grieš dviejų Oskarų laimėtojo Tomo Hankso sūnus Colinas.

Taip pat eteryje - „Žuviukas Nemo“ (Finding Nemo), šmaikštieji „Alvinas ir burundukai“ (Alvin and the Chipmunks), moterų dievinamas pasakojimas „Ir velnias dėvi Prada“ (The Devil Wears Prada), prikaustanti romantinė drama „Geri metai“ (A Good Year), kiekvieno žiūrovų širdį suvirpinanti romantinė drama „Marlis ir aš“ (Marley & Me) ir daugelis kitų, visame pasaulyje žiūrovų ir kritikų įvertintų kino juostų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją