„Lietuvos balso“ mokytojas Egidijus Sipavičius neabejotinai yra pats aktyviausias ir žaismingiausias šou komandos narys, todėl nieko nuostabaus, kad jis sulaužė savo kėdės mygtuką, kurį paspaudus baldas atsisukdavo į sceną ir mokytojas pirmą kartą pamatydavo joje dainuojantį žmogų.

„Kaip viskas nutiko? Kaip visada, išgirdęs „vežantį“ balsą, puldavau spausti mygtuko, kad tik būčiau pirmas jį nuspaudęs. Tiesą pasakius, perklausose renkantis dainininkus, mane smarkiai užplūsdavo adrenalinas... Todėl mygtuką kėdėje spausdavau taip, kad jis iš tiesų pasispaustų! Tikiuosi, kad kėdę pavyks kuo greičiau sutaisyti.“

Paskutinė „Lietuvos balso“ „Aklųjų perklausų“ laida, kurioje paaiškės visi 56 dalyviai, patekę į kitą šou etapą, bus rodoma sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją