Gražuolė Jurgita Jurkutė tiesioginę projekto transliaciją TV3 eteryje pradėjo sėdėdama ant žirgo. Tiesa, šis prodiuserių užmanymas buvo nufilmuotas iš anksto.

Kaip tik tokią įspūdingos „Chorų karų“ transliacijos pradžią prodiuseriai sumanė todėl, kad šio sekmadienio laidos tema – „Pasaulio šalys“. Jurgita, sėdėdama ant žirgo visus „Chorų karų“ dalyvius ir žiūrovus pakvietė į „pasaulinį karą“. Visi „Chorų karų“ dalyviai kartu atliko bendrą dainą – „Balnokim, broliai, žirgus“.

Šio vakaro komisijos nariai, vertinantys chorų pasirodymus - TV ir radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis, operos solistas Virgilijus Noreika, Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė.

Pirmieji į muzikinę kovą stojo Giulija, Monika ir Kėdainių choras. Atjaunėjusiam ir į finalą besiveržiančiam chorui komisija skyrė 39 balus.

Vieni iš muzikinio projekto lyderių „Rondo“ ir Kauno rajono „Božolė“ choras šį vakarą sulaukė daugiau kritikos nei visuomet. Nepaisant išsakytų pastabų, komisija jų pasirodymą įvertino net 38 balais.

Generolės Katažynos vadovaujamas Vilniaus rajono „Kaštoninis“ choras komisijos narių buvo įvertintas 36 balais.

Ketvirtieji šį vakarą scenoje pasirodė Ventukai ir Akmenės krašto choras. Komisija šiam chorui skyrė 37 balus.

Paskutiniai „Chorų karų“ dalyviai - Stano ir Panevėžio „Vilties“ choras. Anot komisijos narės K. Zmailaitės, šis choro pasirodymas buvo silpniausias iš visų matytų. Komisija šiam chorui skyrė 34 balus.

Šį vakarą laidos prodiuseriai chorams pateikė nemažą egzaminą, kurį išlaikė tikrai ne visi chorai. Kiekvienai komandai po vienos minutės pasirengimo teko atlikti po vieną lietuvišką dainą. Šį egzaminą geriausiai išlaikė Kėdainių „Ledinis“ choras, kuriam vadovauja Giulija ir Monika.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė Katažynos vadovaujamas Vilniaus rajono „Kaštoninis“ choras, Stano ir Panevėžio „Vilties“ choras, Ventukai ir Akmenės krašto choras.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, jog šio vakaro nugalėtojais tapo Katažynos vadovaujamas Vilniaus rajono „Kaštoninis“ choras. Antroji vieta atiteko Kėdainių „Lediniam“ chorui, treti - Ventukai ir Akmenės krašto choras, ketvirtieji - Stano ir Panevėžio „Vilties“ choras. Penktieji liko „Rondo“ ir Kauno rajono „Božolė“ choras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)