R.Kirilkinas nėra iš tų, kurie skubėtų svarbiais gyvenimo klausimais tartis su būrėjais ar ekstrasensais. Tiesą sakant, jis jų net šiek tiek bijo. „Aš esu labai jautrus žmogus ir bijau, kad visi šitie astrologai man nepriburtų ko nors tokio, kas man užprogramuos tolimesnį gyvenimą. Todėl stengsiuosi išlikti šaltas ir abejingas", - prieš laidos filmavimą bandė tvardytis jis.

Tačiau po laidos jis savo nuomonę pakeitė ir iš studijos išlėkė lyg ant sparnų, net paprašęs numerologės Galinos Šmidt vizitinės kortelės... Gal todėl,kad Galina jam išpranašavo sėkmingo verslininko karjerą. Negana to, numerologė atskleidė dar vieną Ruslano talentą - kad jis galėtų būti puikus gydytojas. Tačiau toks spėjimas Ruslanui nepasirodė teisingas. „Koks iš manęs gydytojas, negalėčiau net vaistų į užpakalį suleisti. Nors vaikystėje sugebėjau sau ausis prasidurti," - šypsojosi R.Kirilkinas.

Tuo tarpu pačiam Ruslanui puikiai sekėsi už nosies vedžioti kitus žaidimo dalyvius. Į studiją jis atsinešė rūkytas kiaulės ausis, taip norėdamas užsiminti, kad yra gimęs Kiaulės metais, tačiau visus tai tik suklaidino.

„Atrodo, už širmos toks subtilus žmogus – čia ir kokosų aliejus, ir vyriška graži piniginė, bet jau tos kiaulės ausys...", - apžiūrinėdama R.Kirilkino daiktus stebėjosi Genutė Žalienė.

BTV laidos „Šeštasis pojūtis“ žiūrovai taip pat daugiau sužinos apie R.Kirilkino vaikystę. Jis iki šiol atsimena, kaip jį versdavo kasti bulves ir dirbti visokius kitokius darbus.Ruslanas kelio per ašaras nematydavo, bet sukandęs dantis padėdavo namiškiams. Pasak jo, jis jau nuo vaikystės degė svajone dainuoti ir vis kartodavo, kad jis - fiziniam darbui nesutvertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją