M. Kvietkutė bei jos scenos partneris R. Kirilkinas šį vakarą prisiminė senąją animaciją - persikūnijo į legendinius istorijos personažus Jūratę ir Kastytį. Jausmingai pradėję ir pabaigę savo pasirodymą scenoje, atlikėjai sužinojo, jog Monikos mikrofonas buvo netinkamai laikomas, tad duetui savo pasirodymą teko atlikti iš naujo.

Nepaisant keblumų scenoje, komisijos nariai buvo palankūs šiai porai ir aukštų balų nepagailėjo. Nors niekas jų ir nebaudė už šį įvykį, tačiau po pasirodymo Monika užkulisiuose neslėpė savo nusivylimo.

Pasiteiravus, kas nutiko, jog teko perdainuoti dainą, pora buvo atvira. „Buvau labai įsijautusi į pasirodymą, stebėjau Ruslaną ir per toli laikiau mikrofoną“, - teigė M. Kvietkutė. Bekalbant, profesionalus atlikėjas Ruslanas ėmė teisinti savo partnerės neprofesionalumą. „Nors mes ir atsakome už savo pasirodymą, tačiau, manau, jog atsakomybė krenta ir technikams. tiesą sakant, mes net nesupratome, jog Monikos karts nuo karto nesigirdi scenoje. Buvome labai įsijautę ir dainavome vienas šalia kito. Nepaisant to, manau, jog lyginant su pirmaisiais pasirodymais, mūsų pasirodymai labai patobulėjo, o šis įvykis nieko nekeičia, o tik pamoko“, - sakė Ruslanas.

Monika, skirtingai nei Ruslanas, vis dar jautė šiokį tokį jaudulį net ir nulipus nuo scenos. Anot poros, tokį fiasko šiame projekte jiems teko patirti pirmą kartą, o kartu jie tikisi, kad ir paskutinį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją