1992 metais sukurtas ir dviem „Oskarams“ už muziką nominuotas filmas buvo Whitney Houston aktorinis debiutas, šiame filme ji vaidino su Kevinu Costneriu.

Jos įžymioji daina „I Will Always Love You“ dabar simboliškai skambės pačiai dainininkei, kurios talentas buvo įvertintas rekordiniu skaičiumi apdovanojimų. Whitney Houston įtraukta į pasaulio Gineso rekordų knygą kaip labiausiai apdovanota visų laikų atlikėja, kurios sąskaitoje – du „Emmy“, šeši „Grammy“, iš viso per 400 pačių įvairiausių apdovanojimų.

Juose – ir prizai už „Asmens sargybinyje“ atliktas dainas, kurios tapo pasauliniais hitais. Filmo garso takelis 1994-aisiais „Grammy“ apdovanojimuose buvo pripažintas Metų albumu, o singlas „I Will Always Love You“ tapo geriausiai parduodamu moters atliktu singlu visoje muzikos istorijoje. Whitney Houston tapo pirmąja atlikėja pasaulyje, pardavusia daugiau nei milijoną albumą per vieną savaitę.

„Asmens sargybinėje“ dainininkė vaidina muzikos žvaigždę Rachelę Marron, nerūpestingą dainininkę, besimėgaujančią šlove, darbu ir pinigais. Jos gyvenimą sudrumsčia maniako fano grasinamo turinio laiškai. Patikimas, šaltas ir racionalus Frankas Farmeris (akt. Kevinas Costneris), saugojęs du Amerikos prezidentus, pasamdomas užtikrinti žvaigždės saugumą. Pamažu asmens sargybinis ir žvaigždė pamilsta vienas kitą...

Leidinys „USA Today“ „Asmens sargybinį“ įtraukė į 25 įsimintiniausių filmų epizodų per pastaruosius 25 metus, sąrašą.

Kalbama, kad šiame filme pagrindinę moters rolę buvo svarstoma siūlyti Madonnai, tačiau vėliau buvo pasirinkta Whitney Houston.

Neseniai buvo pranešta, kad „Warner Bros.“ neva ketina kurti naują „Asmens sargybinio“ versiją, kurioje esą vaidintų dainininkė Rihanna. Tačiau pati žvaigždė pernai paneigė gandus, sakydama, kad neketina užsiimti vaidyba ir kad Rihanna kol kas yra jos vienintelis gyvenimo vaidmuo.

Jautrusis „Asmens sargybinis“ su nemariąja Whitney Houston – Šv. Valentino dienos vakarą, vasario 14-ąją, 22. 35 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją