„Nelaimė atsitiko maždaug prieš tris savaites. Kadangi krepšinis – mano mėgstamiausias žaidimas, sugalvojau pažaisti su bičiuliais, net nenumanydamas, kad viskas taip tragiškai baigsis. Kai siekiau atkovoti kamuolį, vienas augalotas vyrukas netyčia man užvožė. Smūgis buvo toks stiprus, kad netekau trijų dantų, o vienas sulindo tiesiai į nervą“, – prisimena vaikinas.

Šį penktadienį Soliariui atliekama speciali operacija, kurios metu jam bus sudėti nauji dantys. Prieš eidamas į operacinę dainininkas neslėpė baimės.

„Šiuo metu ruošiuosi vykti į kliniką, kur manęs jau laukia medikai. Nemeluosiu, žiauriai bijau. Kiek mane informavo, operacija truks mažiausiai tris valandas, bet tikiuosi, kad ji pavyks, nebekils jokių komplikacijų ir aš vėl galėsiu dainuoti“, – penktadienio vidudienį oficialios „Lietuvos balso“ svetainės lietuvosbalsas.lnk.lt žurnalistams sakė Soliaris.

Algimantas atvirauja, kad po operacijos nori kuo greičiau pasveikti, nes laukia ateinančio sekmadienio „Lietuvos balso“ laidos. Joje, be paties Soliario, dalyvaus ir vaikino tėtis Artūras. „Visada svajojau uždainuoti drauge su tėčiu. Labai tikiuosi, kad mums abiem pavyks gerai pasirodyti „Aklosiose perklausose“ ir patekti į kitą projekto etapą – „Muzikines dvikovas“. Šiuo metu tai viena didžiausių mano svajonių“, – prisipažino pašnekovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją