Tokias jos mintis paskatino laidos dalyviai, kurie, apžiūrinėdami jos daiktus, nusprendė, kad už širmos slepiasi nuostabi motina – dėl to visi sutarė vienbalsiai. „Gal jau atėjo mano laikas tapti mama“, - girdėdama tokias kalbas susimąstė L.Tamulytė.

Astrologė, sužinojusi Laimos gimimo datą, spėjo, kad jos veidą visą laiką turėtų puošti plati šypsena, panaši į legendinio Jurijaus Gagarino. Pasirodo, Laimai jos šypsena tikrai labai svarbi, todėl ji ypatingai rūpinasi savo dantimis – juos balina ir labai nuoširdžiai valosi. Net į studiją atsinešė dantų šepetuką, kokių namuose turi kokius dešimt. Astrologė taip pat vardijo profesijas, kuriomis galėtų užsiimti L.Tamulytė: mokytoja, gydytoja, aktorė, dailininkė, dizainerė ir net ... mistikė.

L.Tamulytė apgailestavo, kad nors ji tiki šeštuoju pojūčiu, pati jo neturi. Netgi atvirkščiai – viskas, kas jai atsitinka, būna atvirkščiai nei sufleravo nuojauta. Pusiau rimtai, pusiau juokais Laima sako tikinti pranašingais sapnais. „ Jeigu mėšlą sapnuoji, reiškia - pinigai. Vieną kartą sapnavau, bet neišlošiau. Specialiai pirkau loterijos bilietus, bet nepasisekė. Dar labai tikiu numerologija. O ypač savo gimimo data, savo „barkodu", - šypsojosi ji.

Viena iš laidos dalyviams tekusių užduočių buvo bandymas atspėti L.Tamulytės vaikystės pravardę. Pasirodo, visi ją vadino Karlsonu. Viskas prasidėjo nuo to, kai į vadinamą „žiburėlį” mokykloje Laima atėjo pasipuošusi Karlsono kostiumu. Jis atrodė tikrai įspūdingai – su propeleriu, o Laima netgi tikrą šuniuką atsinešė, kuris paskui koridoriaus kampe padarė balą. Nuo to laiko Laimą dar ilgai vadino „Karlsonėliu".

„Šeštasis pojūtis” – sekmadienį, 20.20 per BTV

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją