Jau trečiojoje trečio „Chorų karų“ sezono laidoje žiūrovų tradiciškai lauks pakili nuotaika ir daugybė staigmenų. Į TV3 eterį sugrįžtančiam Šaprui „Chorų karų“ vedėja gražuolė Jurgita Jurkutė skirs specialią dainą „Sugrįžk, kol nevėlu“, mylimiausią žiūrovų veidą kviesdama pagaliau pasirodyti „Chorų karuose“. Juk žiūrovai jau taip nekantrauja.

„Esu beprotiškai ištroškęs tiesioginio eterio ir ‚Chorų karų‘ projekto. Jei toks ore tvyrantis šaltis manęs nepalauš, tikiuosi, būsiu dar energingesnis nei mane įpratę matyti TV3 žiūrovai“, – ką tik į Lietuvą sugrįžęs šmaikštauja V. Šapranauskas. Aktorius patikino, kad atostogos Maldyvuose praėjo sklandžiai, todėl nekantrauja kibti į naujus darbus.

„Nors ir sulaukėme daugybės puikių ‚Chorų karų‘ žiūrovų ir scenos žmonių atsiliepimų tiek apie Algimanto Čekuolio, tiek apie Mindaugo Stasiulio pasirodymus, projekto neįsivaizduojame be mylimiausios TV3 vedėjų poros – V. Šapranausko ir J. Jurkutės. Jie visuomet spinduliuoja gera nuotaika, iš karto reaguoja į choristų emocijas, jaučia ir, svarbiausia, perteikia studijoje tvyrantį karštį visiems projekto gerbėjams šou stebintį per TV3“, – Šapro sugrįžtuves komentavo vykdomoji „Chorų karų“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Savo pasirodymus „Chorų karams“ taip pat ruošia Vaida Genytė, Aistė Pilvelytė, kurios į sceną lips drauge su Vilniaus universiteto merginų choru „Virgo“. Ilgametės grupės „Lemon Joy“ vokalistas Igoris Kofas „Chorų karų“ scenoje atliks specialų pasirodymą, o dainininkas Mindaugas Mickevičius, geriau žinomas sceniniu slapyvardžiu Mino, atliks bendrą dainą kartu su visais choristais ir chorvedžiais!

Šis sekmadienis bus perpildytas meilės dainomis ir romansais, nes laida bus skirta romantiškiausiai meilės temai. Muzikinių kovų projektą palikus Edmundo Kučinsko vadovautam Klaipėdos Jūros chorui, – dalyvių aistras vis labiau kursto pergalės skonis. Choristai su generolais įnirtingai stengiasi išlikti ir ryžtingai tęsti muzikines kovas iki pat projekto pabaigos!

Kam pavyks pasirodyti geriausiai ir nustebinti griežtuosius komisijos narius ir visus TV3 žiūrovus? Paaiškės jau šį sekmadienį, vasario 5-ąją, 19.30 val. tiesiogiai tik per TV3!

Didžiausio masto muzikinis projektas Lietuvoje „Chorų karai“ sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai tik per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)