Mia scenoje siautusi pagal Sabrinos Salerno dainą „Boys Boys Boys“ paslydo ir nukrito viduryje pasirodymo.

Po Mios ir Giedriaus pasirodymo į sceną lipusi Ieva Gervinskaite su partneriu Žilvinu Žvaguliu atlikdami dainą „Kvepia sodai“ taip pat paslydo scenoje.

Tiek vienai, tiek ir kitai porai savo pasirodymus teko kartoti.
Nepaisant patirto fiasko scenoje abi poros komisijos narių buvo įvertintos labai gerai.

Liepa Mondeikaitė su scenos partneriu Justinu Jankevičiumi kaip visuomet išliko žaismingi, o prie jų pasirodymo šį kartą prisidėjo ir mažieji draugai ir aktorius bei TV laidų vedėjas Cololo.

Pirmą kartą drauge „Žvaigždžių duetų“ scenoje pasirodę Monika Kvietkutė ir Ruslanas Kirilkinas teigė, jog yra labai patenkinti savo prisistatymu. Pora pripažino, kad filmavimo metu dainininkės Geltonos dainą „Galima“, kurios aranžuote pasirūpino Deivydas Zvonkus jie sudainavo kitaip nei buvo planuota per repeticijas. „Dar kartą pasitvirtino taisyklė, kad jaudulys daro savo, net jei ir esi profesionalus atlikėjas, visiškai jo suvaldyti neįmanoma. Tačiau taip pat pasiteisino ir ta taisyklė, kad kartais improvizacija turi įtakos sėkmingam pasirodymui“, - savo pasirodymu džiaugėsi R. Kirilkinas ir M. Kvietkutė.

Dar viena pora, kuri šiame sezone pirmą kartą trečioje projekto laidoje pademonstravo savo talentą - Aistė Pilvelytė ir Romas Bubnelis. Nors duetas atliko žaismingą dainų populi ir scenoje atrodė linksmai nusiteikę, tačiau jiems koją šiek tiek pakišo Aistės peršalimas.

Energija trykštantys Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė vaikystę prisiminė su daina „Būk mano varpeliu“. Per jų pasirodymą paaiškėjo ir kodėl vėlų vakarą LNK studijos užkulisiuose pasirodė aktorė Aušra Štukytė. Dueto bičiulė šį kartą jiems talkino per pasirodymą, vaidindama griežtąją vaikų mokytoją.

Filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją