Žiūrovės jau įprato matyti laidos studijoje nuolat besisukiojantį taksą Marselį ir daugybę kitų šunų. Šįkart Marselis buvo priblokštas ypač nemalonios staigmenos: šunų vietose studijoje išsirikiavo katės.

Didelės ir mažos, gauruotos ir beplaukės murklės „Keturkojo šou“ studijoje jautėsi kuo puikiausiai, o jas atlydėję žmonės (katės juk neturi šeimininkų, ar ne?) pasakojo apie šių švelniakailių charakterius, pomėgius, polinkius ir kitas įdomybes.

Žmonių požiūris į šunų parodas – labai įvairus: vieni teigia, kad tai tuščias laiko švaistymas, kitiems atrodo, jog tokie renginiai – pasityčiojimas iš keturkojų, o štai treti savo gyvenimo negali įsivaizduoti be parodos ringo.

Pastarieji turi daugybę prietarų, susiduria su sąžininga ir nesąžininga konkurencija bei stengiasi neskaičiuoti, kiek pinigų per metus išleidžia savo pomėgiui.

Kam reikalingos šunų parodos? Kas tai – linksma pramoga, žiauri kova ar tiesiog žmonių tuštybės išraiška? Nuomonių ringas – jau šį sekmadienį 11.45 val. laidoje „Keturkojis šou“ per TV8.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją