Tuo tarpu Žilvinas Žvagulis neslėps, kad taip pat buvo gavęs pasiūlymą keliauti į Seimą, tačiau jo atsisakė. „Mano galvoje vien natos, tegul ten eina tie, kurie sugeba”. Kur kas iškalbingiau Žilvinas vertins žmonos dainininkės Irenos Starošaitės pirmosios vietos laimėjimą LNK šokių projekte: „Aš jai sakiau - tu neritmiška, tau dar dešimt metų treniruotis reikės. Ir apskritai laikas vyniotis meškeres, nes gruodžio mėnesį darbo daug“. Tiesa, Žilvinas prisipažins, jog nelabai ramiai stebėjo savo žmoną šokant su jaunu partneriu, nors net skolino jam savo marškinius, kad tik pora gerai atrodytų.

Karolina Liukaitytė atskleis, kodėl, likus kelioms valandoms iki finalo, ji visiškai išsekusi išvažiavo į ligoninę ir galėjo nebepasirodyti šokių projekto finale. „Repetuodavome naktimis, kad priversčiau save pakilti ir šokti, gerdavau energetinius gėrimus, po to negalėdama užmigti – migdomuosius. Finalo dieną supratau, kad nepastoviu ant kojų”

Andrius Butkus apsimes neišgirdęs provokuojančio klausimo „Ar iš tiesų jis sutiko dalyvauti projekte tik todėl, kad jūsų su Erika pora pasieks finalą”.

Dainininkė, laidų vedėja, vos pasibaigus šokių projektui jau dalyvaujanti „Žvaigždžių duetuose” Irūna Puzaraitė neslėps, kad jai svarbiausia – darbas. Į laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės klausimą, ar turi draugų, atsakys tiesiai – ne. Taip pat neturi laiko ir artimam draugui. Ar tikrai tarp jos ir aktoriaus Mariaus Jampolskio nebuvo įsižiebusi simpatija? „Pasakysiu, ką man sakė močiutė, - šyptels Irūna. - Su tuo Marium Jampolskiu taip gražiai atrodot, kodėl nedraugaujat?“

Dar daugiau intriguojančių prisipažinimų ši ketvirtadienio vakarą LNK laidoje „Valanda su Rūta“ 19.13 val. su Rūta Mikelkevičiūte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją