A. Orlauskas DELFI tikino, kad, nepaisant jo visuomeninės veiklos ir darbo politikoje, jis niekuomet nesijautė visiškai nutolęs nuo aktorystės.

„Niekuomet ir nebuvau nutolęs nuo aktoriaus profesijos, juk su Fara (Aleksandru Ivanausku) dalyvavome ir projekte „Žvaigždžių duetai“. O kai Cololo paskambino ir pasiūlė, tiesą pasakius, jis paskambino ir mane įkalbėjo šiame projekte dalyvauti, galiausiai sutikau. Todėl galima sakyti, kad atgal brendu į tą pačią upę“, - pasakojo A. Orlauskas.

Anot aktoriaus, šio projekto privalumas, kad aktoriui netenka nuobodžiauti. „Šiame projekte vienas aktorius turi įsikūnyti į daugelį vaidmenų, todėl jis yra labai kūrybingas ir įdomus“, - džiaugėsi A. Orlauskas.

Pasiteiravus, kuris darbas - politiko ar aktoriaus yra sunkesnis, A. Orlauskas buvo atviras.

„Žinoma, kad aktoriaus darbas yra daug sunkesnis. Sunkesnis, nes jis reikalauja visiško atsidavimo, ypatingai TV projektuose. Nuo TV kamerų nieko nepaslėpsi, jos reikalauja didelio įdirbio tam, kad įtikintum žiūrovą. Tuo tarpu politiko darbas yra nykus, nuobodus, nors kai jame randi ir pozityvo. Pavyzdžiui, kai dirbdamas politiku tu padedi paprastiems žmonėms ir jie tau su ašaromis akyse nuoširdžiai padėkoja, tuomet aplanko toks jausmas, kuris užplūsta po gero vaidmens atlikimo, kai tau žmonės ploja ir neša gėles“, - kalbėjo A. Orlauskas, atradęs bendrų teigiamų sąsajų tarp politiko ir aktoriaus darbo.

Artūras Orlauskas

Taip pat A. Orlauskas DELFI pripažino, kad nepaisant to, jog aktoriaus darbas jam sunkesnis, tačiau širdžiai yra mielesnis.

Modernus parodijų šou, nufilmuotas ant žalio ekrano – naujiena televizijos žiūrovams Lietuvoje. Ši technologija leidžia sukurti ypatingus specialiuosius efektus ir perkelti aktorius į bet kokią kompiuteriu sukurtą aplinką taip, kad sunku patikėti, kad iš tiesų jie ten nebuvo.

Laidoje taip pat vaidina Mantas Stonkus, Vitalijus Cololo, Artūras Orlauskas, Aušra Štukytė, Julius Žalakevičius, Šarūnas Banevičius.

Parodijų šou „Nerealu“ per BTV bus rodomas nuo vasario 7 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją