„Jei mano komandos narys laimės „Lietuvos balsą“, pasižadu kiekvieną rytą bučiniu žadinti savo vyrą, vaikams nupirkti pokemonų, saldainių ir visaip kitaip atšvęsti“, – su šypsena veide pareiškė Violeta.

Muzikos grandas Egidijus Sipavičius nusprendė, kad būtų geriausia, jei jis padovanotų... save. Žinoma, ne tiesiogine, o perkeltine prasme. „Jei mano komandos narys laimės projektą, pasižadu surengti nemokamą koncertą visiems šio šou dalyviams, jų tėvams ir giminėms“, – nė nemirktelėdamas pasižadėjo Egidijus.

Tuo tarpu Jurgis Didžiulis apsisprendė ne iš karto. Iš pradžių jis pareiškė, kad labai norėtų būsimą „Lietuvos balso“ laimėtoją įdarbinti savo kompanijoje, o vėliau muzikantas patikslino, jog sutiktų prodiusuoti naująjį Lietuvos talentą, nors šios veiklos ir labai nemėgsta. Jurgio Didžiulio žmona ir projekto partnerė Erica nutarė, kad geriausias paskatinimas dalyviams bus jos pažadas bendradarbiauti. „Jei laimės mūsų komandos narys, pasižadu su juo ar su ja įrašyti bendrą dainą“, – šyptelėjo moteris.

O bene linksmiausią pažadą davė operos solistas Merūnas Vitulskis. „Jei laimės kuris iš mano komandos, aš per artimiausias sporto varžybas vietoj Lietuvos himno užtrauksiu „Du gaidelius“. Operiniu stiliumi“, – pažadėjo Merūnas.

Kuriam „Lietuvos balso“ Mokytojui teks išpildyti duotą pažadą, paaiškės po pusmečio – būtent tiek truks brangiausias iki šiol Lietuvos istorijoje muzikinis šou. Televizijos žiūrovai prie ekranų kviečiami sekmadienį, 19 valandą per LNK.

Vaizdo reportažas su „Lietuvos balso“ mokytojų pažadais:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją