LNK laida „Nuo...iki...“ su Iveta sutarė susitikti Niujorko Manhatano rajone šalia čiuožyklos. Nors vakaras, o nuo žmonių net sausakimša, ir Time skvere susidaro kamščiai, Ivetos nesumaišysi su niekuo - ją pastebi iš karto.

Tokią eiseną gali turėti tik šokėja. Negali neatkreipti dėmesio, kad praeiviai atsisuka į simpatišką šviesiaplaukę lietuvę. „Štai ką reiškia televizija“, -šypsosi Iveta.

Prieš 14 metų viską palikusi Lietuvoje ir atvažiavus į Čikagą pas savo mamą, kuri tada taip pat ieškojo laimės už Atlanto, Iveta pradėjo nuo nelegalaus darbo kirpykloje. 17-metė gaudavo 4 dolerius per valandą, plaunama klientams plaukus.

Šiandien lietuvė netrukus atidarys nuosavą šokių studiją Niujorke, ant jos kaklo kabo aukso medaliai, už jos 45 minučių pamoką norintys išmokti šokti moka 300 litų. Penkių šokių Ivetos pasirodymas kainuoja 5000 dolerių arba beveik 13 000 litų, neįskaičiuojant išlaikymo – maisto, viešbučio, skrydžio...

Ivetos akyse sužimba ašaros, kai ji prisimena savo vaikystę Lietuvoje ir faktą, kai tėvai pardavė didžiausią šeimos turtą automobilį - „Žigulius“, kad jų duktė galėtų šokti.

„Dabar aš grąžinu tėvams skolą, - sako dukart pasaulio čempionė. - Tas titulas kainavo 100 tūkst. dolerių arba 250 tūkst. litų.“

„Amerikoje iš šokių galima gerai gyventi. Čia lengviau uždirbti pinigus. Šokiai Amerikoje yra pelningas verslas, nes daug žmonių nori išmokti šokti“, - pirmadienio vakarą, 19.13 val. laidoje „Nuo...iki...“ prisipažins Iveta, žiūrovams rodydama savo apartamentus Niujorke, kuriuose vienas kambarys yra skirtas tik jos šokių suknelėms.

Vienas iš lietuvės pasirodymų TV šou:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją