„Universitete mus mokė, kaip nepasiduoti pirkimo manijai ir psichozei. Tokių paskaitų reikėtų ir Lietuvoje“, - pasakojo nemėgstantis leisti laiką parduotuvėse verslininkas Darius Katinas.

„Šitą suknelę ir batus pirkau su trisdešimties procentų nuolaida“, - pirkinius demonstravo verslininkė Irena Marozienė. Net ir už nukainuotą drabužį žinoma moteris nepagailėjo pakloti 700 litų.

Tad, ar tikrai per išpardavimus įmanoma sutaupyti?

Pokalbių laidos „Negaliu tylėti“ kūrybinė komanda atliko socialinį eksperimentą - apsilankiusi dėvėtų drabužių parduotuvėje, ji aiškinosi, ar įmanoma apsirengti vos už šimtą litų, kai kiti apdarams negaili tūkstančių.

Už kiek garsaus prekės ženklo palaidinę nusipirko ir kokius atradimus padarė pigių rūbų parduotuvių žinovė Ingrida Vaznaitytė?

Pirkimo ir taupymo paslaptimis studijoje dalinosi laidų vedėjas Jogaila Morkūnas, dainininkės Ingrida Kazlauskaitė ir Oksana Pikul, verslininkai Darius Katinas, Žilvinas Grigaitis bei Irena Marozienė, pirkimo asė Ingrida Vaznaitytė ir prekybos centro atstovė Inga Navickaitė pirmadienį, 18 val. 55 min. per „Lietuvos ryto televiziją“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)