BTV laidoje „Šeštasis pojūtis” O.Pikul iš astrologės lūpų išgirdo netikėtą pranašystę. Pasirodo, iki 25-erių metų santuoka jai buvo nerekomenduojama, o štai dabar jos gyvenime – gana palankus metas, kai ji gali sutikti labai stiprų žmogų, kuris padarys jai didelę įtaką ir su kuriuo ji galbūt netrukus susituoks. Tačiau patvirtinti, kad tai bus dabartinis jos mylimasis, astrologė negalėjo.

Laidoje O.Pikul atsiminė keisčiausią apie save girdėtą gandą. Ji apstulbo išgirdusi kalbas esą jos brolis iš tiesų jai yra visai ne brolis, o jos pačios vaikas. Tik ji nenori savo vaiko auginti, todėl jį augina Oksanos mama. Dainininkė šypsodamasi dar kartą paneigė šį keistą gandą ir paprašė interneto komentatorių sugalvoti ką nors įdomesnio ir dar labiau pikantiško...

Kitas laidos dalyvis, dirigentas Donatas Katkus kaip visada nestokojo humoro jausmo ir saviironijos. Kai dar jo nematydama numerologė iš maestro gimimo datos spėjo, kad tokiu laiku gimę žmonės paprastai būna apkūnus, jis rado kuo pasiteisinti. „Pokario vaikai ne visada privalgydavo, todėl vėliau, matyt, stengdavosi kompensuoti - taip ir priaugau svorio...”, - šypsojosi jis.

Numerologė taip pat spėjo, kad už širmos slepiasi diktatorius, kuris turi labai daug energijos ir kartais būna labai agresyvus. Tačiau D.Katkus mano, kad yra atvirkščiai – jis netgi per daug liberalus. „Tačiau geriausia būtų paklausti mano orkestro, diktatorius aš, ar ne”, - pasiūlė jis.

Dar viena laidoje atskleista istorija – apie neįprastą D.Katkaus vaikystę. Būdamas vaiku jis augo vienuolių apsuptyje – lankė jų prižiūrimą vaikų darželį. Dirigentas papasakojo, kad sovietų komisijai atvykus įvertinti kaip vienuolės prižiūri vaikus ir skiepija sovietinę ideologiją, jis kaip tik buvo nupiešęs tarybinių karių apšaudomus nacių tankus. Komisijai taip patiko mažojo Donatėlio piešinys, kad ji vienuolių auklėjimą įvertino labai gerai ir darželio neuždarė.

Šmaikštusis D.Katkus mėgsta kitus nustebinti ir suaugęs. BTV laidoje „Šeštasis pojūtis” jis papasakojo, kad kažkada labai norėjo išmokti megzti ir kai jam tai nepavyko, nusprendė bent apsimesti, kad moka. Tuo metu jis atostogavo Palangoje, nusipirko siūlų, susirado virbalus ir kurį laiką vaikščiojo po kurortą rankose makaluodamas virbalus ir „megzdamas". Labai greitai Palangoje pasklido gandai, kad maestro taip ištobulinęs mezgimo techniką, kad sugeba megzti net vaikščiodamas.

O savaitgalius, kuriuos leidžia Vilniuje, D.Katkus praskaidrina linksma tradicija. Kiekvieną sekmadienį jis su draugu mėgsta išgerti kelias burneles kalvadoso ir paskui vaikščioti po senamiestį „labai pakilios nuotaikos ir su to tauraus gėrimo aromatu burnoje"...

Dirigentas taip pat pažymėjo, kad šeštuoju pojūčiu jis netiki. Tačiau ypatingą dėmesį skiria septintajam ir aštuntajam pojūčiui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją