Vieni šį filmą vadina melodrama, kiti – komedija. Jame esama ir vieno, ir kito, o kartais net sunku suprasti, ar čia labiau liūdna, ar juokinga. Filme pasakojama gyvenimo chaose pasiklydusios šeimos istorija. Žiūrovai įtraukiami į šeimyninių problemų, įtemptų tarpusavio santykių, karštligiškų paieškų ir sudėtingų situacijų sūkurį.

Po keturiasdešimties bendro gyvenimo metų išsiskyrusi pora pasuka skirtingais keliais: vyras nusprendė susigrąžinti jaunystę ir pasinėrė į jaunatviškus malonumus, o jo buvusi žmona nusiraminimą atrado šarlatanų rankose. Intrigų netrūksta ir jų dukros šeimoje – santuokos krizė ir aplink tykančios jaudinančios pagundos neleidžia nei nurimti, nei prarasti tikėjimo šviesiu rytojumi.

Kultinis režisierius ir stulbinantis aktorių žvaigždynas (Antonio Banderasas, Anthony Hopkinsas, Gemma Jones, Joshas Brolinas, Naomi Watts ir kt.) žiūrovams žada daug stiprių įspūdžių, kurių labai reikia šaltais žiemos savaitgaliais.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją