Lukas Remiševskis buvo vienas iš septynių pirmojo pusmečio finalininkų, diplomus gavusių iš projekto globėjos – Lietuvos prezidentės Dalios Grybauskaitės – rankų.

Laidos kūrėjai sako įsidėmėję Luką ne tik dėl daugybės jo talentų ir pomėgių – berniukas šoka, piešia, lipdo, kuria scenarijus, mėgsta vaidinti, improvizuoti, organizuoja renginius mokykloje, dažo miniatiūrinius kareivėlius, mėgsta gaminti, dievina „Lego“, kuria eiles, domisi istorija. Ne mažesnį įspūdį laidos prodiuseriui Egmontui Bžeskui padarė ir Luko organiškumas bei gebėjimas laisvai elgtis prieš televizijos kamerą.

Šį sekmadienį Lietuvai prisistatys 7 nauji ką tik dalyvių atranką įveikę talentai, kuriuos vertins scenos ir meno profesionalai: dirigentas Donatas Katkus, solistė Vaida Genytė, šokių treneris, hip-hopo pasaulio čempionas Dainius Žebrauskas – Skruzdėliukas, dailės pedagogė Jūratė Stauskaitė.

Jaunųjų talentų konkursas „Vunderkindai.lt“ – sekmadieniais 10.30 val. per Lietuvos televiziją. Vedėjai Saulė Asevičiūtė ir Lukas Remiševskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją