Būriai Lietuvos garsenybių penktadienio vakarą įvairius kūrinius atliko senoliams ir TV žiūrovams. Jazzu ir Petras Geniušas, Neda Malunavičiūtė ir Olegas Ditkovskis, Evelina Sašenko ir Edgaras Lubys, naujai susibūrusios senosios ir jaunosios kartos atstovai – TV3 laidos „Ką manai?“ vedėja Agnė Armoškaitė kartu su estrados primadona Nijole Tallat-Kelpšaite, grupė „Pikaso“ su maestro Stasiu Povilaičiu, balsingoji Evelina Anusauskaitė, Linas Adomaitis, Sasha Song, Nora, Donatas Motvydas ir daug kitų žvaigždžių.

Senoliams ir visiems TV3 žiūrovams šoko ir populiariausios Lietuvoje šokių projekto „Šok su manimi“ poros. Ieva Stasiulevičiūtė, Larisa Kalpokaitė ir Aistė Paškevičiūtė, Edvardas Žičkus, Deividas Meškauskas ir Mantas Petruškevičius, Evelina Anusauskaitė, Naglis Šulija ir Rokas Petkevičius iš projekto scenos skambino ir dėkojo dosniausiems paramos projekto aukotojams.

Jau per pirmąją koncerto valandą TV žiūrovai suaukojo apie 100 tūkst. litų. Viso renginio metu suaukota daugiau kaip 211 tūkst. litų.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukos galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją