Mistiniais pasakojimais ir legendomis apipintą dieną – penktadienį, tryliktąją, TV3 siūlo ne tik nebijoti, o atvirkščiai – praleisti vakarą linksmai su eterio premjera – filmu „Šunų viešbutis“ (Hotel for dogs), kur brolis ir sesuo sumanys įgyvendinti iš pirmo žvilgsnio nerealią idėją: atsitiktinai surastą apleistą viešbutį paversti išpuoselėtais namais keturkojams svečiams.

Kiti TV3 penktadienių vakarai taip pat bus nepaprasti: „Narnijos kronikos: princas Kaspijanas“ (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) nukels į stulbinantį fantastikos pasaulį, įtraukiantį dramatiškais įvykiais, nuostabiais peizažais, specialiaisiais efektais ir, žinoma, talentinga Holivudo įžymybių vaidyba. Aktorių gretose – Liamas Neesonas ir Tilda Swinton.

Juostoje „Išrinktasis. Blogio imperijos iškilimas“ (The Seeker: The Dark is Rising) pasaulio likimas apokaliptinėje Gėrio ir Blogio dvikovoje atsidurs vienuolikmečio Vilo rankose: sužinojęs esąs nemirtingas ir turįs ypatingų galių, jis privalės išgelbėti žmoniją. Dar vienas penktadienio herojus – „Šoklys“ (Jumper) pavers tikrove svajonę keliauti laiku: įgimtos „dovanos“ dėka jis akimirksniu galės atsidurti bet kuriame pasaulio kampelyje.

Deja, tokiomis nežemiškomis galiomis jis apdovanotas ne vienas, tad originalia idėja ir puikiais vaizdo efektais išsiskiriančioje juostoje šokliui teks nertis iš kailio, kad nebūtų sumedžiotas nei jis pats, nei gražuolė jo mergina.

Nuo sausio 14-osios tris šeštadienius iš eilės ekranuose karaliaus legendinis „Transporteris“ (The Transporter; Transporter 2; Transporter 3) su veiksmo filmų žvaigžde Jasonu Stathamu. Jo įkūnijamas herojus Frenkas Martinas – tarnavęs specialiosiose pajėgose, gyvenimui užsidirbantis saugiai gabendamas krovinius, vadovaujasi trimis griežtomis taisyklėms: nepažeisk sutarties, neminėk jokių vardų, neatidaryk bagažo. Kai vykdydamas užduotį herojus sulaužo trečiąją taisyklę ir randa „gyvą krovinį“ – žavią merginą, prasideda kraują stingdantys įvykiai. Frenkui padės išsikapstyti tik jo genialumas ir kariniai įgūdžiai.

Sekmadienio vakarais TV3 eteryje – visus šeimos narius prie ekranų sukviesiantys filmai: puikus įtampos, gudriai suregzto siužeto, veiksmo ir talentingų aktorių derinys – trileris „Sakalo akis“ (Eagle Eye), siaubo drama „Nekviesti svečiai“ (The Uninvited) ir neišsipildžiusių svajonių, žlugusių vilčių, įsivaizduojamos meilės istorija „Nerimo dienos“ (Revolutionary Road) su „Titaniko“ įsimylėjėliais – Leonardo DiCaprio ir Kate Winslet.

Didžioji TV3 sekmadienių premjera – „Oskarui“ nominuotas „Žiedų valdovo“ režisieriaus pagal populiarią knygą ekranizuotas pasakojimas „Numylėtieji kaulai“ (The Lovely Bones). Miela keturiolikmetė – Siuzi Salmon savo akimis ir lūpomis papasakos jaudinančią ir sukrečiančią istoriją apie tai, kaip ir kodėl sužlugo jos svajonės tapti garsia laukinės gamtos fotografe bei ilgai ir laimingai mylėti savo būsimą vaikiną.

Ir tai – dar ne viskas, mat sausį TV3 televizijoje karaliaus ir visame pasaulyje žiūrovų numylėtinė – šiuolaikinė animacija: kultinis „Auksiniam gaubliui“ nominuotas „Simpsonų filmas“ (The Simpsons Movie) ir net dvi charizmatiškųjų „Madagaskaro“ (Madagascar; Madagascar: Escape 2 Africa) gyventojų nuotykių dalys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją