„Manau, kiekvienas rimtas projektas privalo turėti šūkį ar dainą. Todėl labai apsidžiaugiau sulaukęs kvietimo kartu su kitais „Lietuvos balso“ Mokytojais sudainuoti šou himną. Juk turime parodyti dalyviams, kaip reikia dainuoti, – šypteli balsingasis dainininkas M. Vitulskis. – Apskritai negaliu atsidžiaugti, kad Lietuvoje pagaliau turėsime tokį kokybišką, muzikalų, gražų ir brangų muzikinį šou.“

Merūnas didžiuojasi galėdamas prisidėti prie prestižinio muzikinio projekto įgyvendinimo, kuris pagal olandų bendrovės „Talpa international“ formatą „The Voice of...“ yra kuriamas jau 40 pasaulio šalių. Kiekvienoje iš jų prieš projekto pradžią buvo įrašinėjamas šou himnas. Įdomi detalė: visose šalyse skambančios titulinės projekto dainos muzika sukurta ir įrašyta „Universal Music Group“ studijoje Olandijoje, o žodžius lietuvių kalba sukūrė daugelio populiarių hitų tekstų autorė Rūta Lukoševičiūtė.

„Lietuvos balso“ muzikantų grupė kartu su mokytojais gyvai šį kūrinį atliks pirmųjų prestižinio šou koncertų ir filmavimų metu sporto, pramogų ir verslo centre „Forum Palace“ sausio 4, 5, 10 ir 11 dienomis. Būtent tada vyks pradiniai atrankos turai – „Aklosios perklausos“ – į tolimesnį muzikinio projekto etapą. Pagyrų šou himnui „Galingas balsas“ negaili ir kita mokytoja – Violeta Tarasovienė. „Manau, šis kūrinys taps puikia „Lietuvos balso“ vizitine kortele. Daina labai pozityvi“, – sako Violeta ir priduria, jog tikisi, kad toks bus ir visas projektas. „Neabejoju, kad šiame šou pasirodys patys tikriausi balso virtuozai. Tikiuosi, jog mums pavyks atrasti tik pačius geriausius. Lauksiu stebuklo“, – akimi mirkteli dainininkė.

Paklaustas apie „Lietuvos balso“ privalumus, Merūnas Vitulskis negaili gražių žodžių. Unikalaus balso savininkas palankiai vertina idėją, kad šiame projekte Mokytojais dirbsiantys dainininkai ne tik vertins dalyvius, kvies juos į savo komandas, tačiau ir patys drauge su jais pasirodys scenoje. „Tai puikus sumanymas, suteiksiantis papildomos motyvacijos šou jėgas bandysiantiems atlikėjams“, – mano Merūnas.

Beje, jau vakar, antradienį, prasidėjo generalinės projekto repeticijos. Nors ir drebėdami, į sceną repetuoti su gyva profesionalių muzikantų grupe lipo būsimi „Lietuvos balso“ dalyviai. „Galiu garantuoti, kad Lietuva turi talentų ir labai balsingų atlikėjų. Man patinka su jais dirbti, dalytis sukaupta milžiniška patirtimi ir padėti jiems lipant į didžiąją sceną“, – sako šou dalyvius vokalų paslapčių sutikusi mokyti scenos profesionalė Rosita Čivilytė. Anot pašnekovės, ji maloniai nustebo, kad mūsų šalyje yra tiek daug dainininkų, susižavėjusių TV projektu, kuriame bus vertinama ne jų išvaizda, asmeninės savybės ar charakteris, o balsas.

Pirmieji „Lietuvos balso“ koncertai – „Aklosios perklausos“ – vyks sporto, pramogų ir verslo centre „Forum Palace“ sausio 4 dieną 18 valandą, o sausio 5, 10 ir 11 bus filmuojami dukart per dieną: rytinis vyks 11 valandą, vakarinis – 18 valandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją