Didžiojo finalo programoje – porų finalininkių – Danguolės Stachuros ir Deivido Meškausko, Dominyko Vaitiekūno ir Justės Žemaitytės bei Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės – pasirodymai. Kiekviena pora finale sušoks net po tris savo geriausius šokius.

„Šok su manimi“ ir „Chorų karų“ projektų vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė intriguoja – finalas tikrai neapsieis be staigmenų: „Apie didžiąją jų – kol kas nieko neišduosiu. Galiu tik užsiminti, kad visi žiūrovai liks be žado, o šįsyk „Šok su manimi“ visus pasitiks su pasikeitusiu amplua – rimtai finalinei kovai įrengsime simbolišką bokso kovų ringą“.

Finalo komisijoje savo pozicijas užims Jurijus Smoriginas, Jūratė Norvaišienė ir Sergėjus Jovaiša, kuriam pirmosiose laidose puikiai pavyko įsijausti į teisėjo vaidmenį ir užsitarnauti žiūrovų simpatijas. Kas bus ketvirtasis komisijos narys, kol kas – staigmena.

Į „Šok su manimi“ finalą atvyks ir svečių iš Latvijos – „Šok su manimi“ dalyviai Lauris Reiniks ir Aleksandra Kurusova, kurie laisvanoriškai pasitraukė iš kovos savo vietą užleisdami Deividui Norvilui-Deiviui ir Katerinai Voropaj.

Per visus keturis mėnesius ant „Šok su manimi“ parketo šokių lyderio vardo siekė ir šios įžymybės: magas Mantas Wizard, dainininkai – Justas Lapatinskas, Renata Voitechovskaja, Kristina Ivanova, Evelina Sašenko ir Vaida Genytė, aktorė Dalia Michelevičiūtė, „Mis Lietuva 1996“ Daiva Anužytė, TV3 laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė, Pasaulio hiphopo čempionas Olegas Staniulionis ir kultūristas Dainius Barzinskas.

Praėjusių metų „Šok su manimi“ lyderiais pripažinti atlikėjas Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, 2009-aisiais pirma vieta atiteko dainininkei Šorenai ir Deividui Meškauskui.

Dar vasarą Anupriškėse vykusioje „Šok su manimi“ stovykloje gausus šokėjų būrys ne tik mokėsi šokti ir intensyviai ruošėsi projektui, bet ir spėjo, kuri pora pasieks finalą ir taps projekto lydere. Kokios buvo šokėjų prognozės, TV3 žiūrovai sužinos žiūrėdami „Šok su manimi“ finalą jau šį šeštadienį, sausio 7-ąją, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją