Į labdaros projekto sceną vėl sugrįžtanti Lietuvos estrados primadona Nijolė Tallat-Kelpšaitė duetu su TV3 laidos „Ką manai?“ vedėja Agne Armoškaite atliks ypatingą muzikinį kūrinį.

Paramos koncerto scenoje savo pagarbą ir šilumą senoliams demonstruos žymiausi Lietuvos artistai – koncertui specialius muzikinius pasirodymus ruošia Jazzu, Evelina Anusauskaitė, Linas Adomaitis, Sasha Song ir Nora, Donatas Montvydas ir Petras Geniušas, vaikinų trijulė „Pikaso“, jaunieji Lietuvos artistai ir dar daug kitų žvaigždžių. Senoliams ir visiems TV3 žiūrovams šoks populiariausio Lietuvoje šokių projekto „Šok su manimi“ poros.

Aukoti garbingai senatvei kvies ne tik koncerto vedėjai – aktorė Gabija Ryškuvienė ir TV3 laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis, bet ir iškiliausios Lietuvos asmenybės, tarp kurių – prezidentas Valdas Adamkus, kuris šiemet vargingai gyvenantiems senoliams sostinėje dalino nemokamą paramos projekto sriubą.

Koncerte bus pristatytos akimirkos iš gruodį vykusios socialinės iniciatyvos „Maistas ant ratų“, kurios pagrindinis tikslas – parodyti dėmesį skurdžiai gyvenantiems Lietuvos senoliams ir pasirūpinti jais, pavaišinti karštu valgiu.

Pernykštės akcijos metu surinktos lėšos buvo panaudotos įgyvendinant socialinius senelių globos projektus „Maistas ant ratų“ ir „Socialinė savanoriška pagyvenusių žmonių slauga namie“ – 24-iuose Lietuvos miestuose gyvenantiems senoliams į namus atvežta per 108 000 porcijų karšto valgio, juos lankė socialinės slaugės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją