„Simpsonų filmas“, įspūdinga TV3 premjera „Princesė ir varlius“, dvi „Madagaskaro“ dalys, „Ratai“, trys „Šreko“ pasakojimai, „Žuviukas Nemo“, „Kung fu panda“ bus įgarsinti lietuviškai – animaciniai herojai prabils žinomiausių Lietuvos aktorių, dainininkų ir televizijos laidų vedėjų balsais.

Animacijos vakarus pradeda kultiniu tapęs, „Auksiniam gaubliui“ nominuotas „Simpsonų filmas“ (The Simpsons Movie). Šauniausia animacine šeima tituluojami, žiūrovų mylimi ir mėgdžiojami herojai – Mardžė, Bartas, Liza ir Megė padės kultinei šeimos galvai Homeriui gelbėti mūsų planetą nuo ekologinės katastrofos! „Simpsonų filmo“ įgarsintojų gretose – puikiai pažįstami lietuvių aktoriai: Džiugas Siaurusaitis, Larisa Kalpokaitė, Vytautas Rumšas, Kristina Kazlauskaitė ir kiti. Lietuvos kino teatruose pasirodęs „Simpsonų filmas“ vos per šešias dienas po premjeros uždirbo milijoną litų, o publiką pavergusi juostos daina „Kiaulė-voras“ (Spider Pig) Didžiojoje Britanijoje pasiekė 24-ąją perkamiausių singlų vietą. Šeimyniniai nuotykiai TV3 eteryje – jau sausio 14-ąją.

Viena visų laukiamiausių TV3 premjerų – tris Oskaro ir glėbį kitų kino apdovanojimų nominacijų bei prizų susižėrusi šiuolaikiška pasaka „Princesė ir varlius“ (Princess and the Frog) atgysianti žinomų dainininkų Jurgos Šeduikytės, Manto Jankavičiaus ir Vido Bareikio balsais! Istorija supažindins su neįprasta Naujojo Orleano prancūzų kvartale užaugusia džiazuojančia princese. Čia džiazuos ir varlius, manantis esąs užkerėtas princas, ir kvartalo gyventojai, ir įspūdingasis krokodilas, įmerkęs uodegą į garsiąją Misisipės upę. Žinoma, ši pasaka neapsieis ir be princesės bučinio varliui, tik ar šiuolaikinė magija veiks taip, kaip visi tikėjosi?

Kiti TV3 eterio svečiai – garsiosios „DreamWorks“ studijos sukurti iš zoologijos sodo pasprukę „Madagaskaro“ (Madagascar; Madagascar: Escape 2 Africa) gyventojai. Apie laisvę svajojantis zebras Martis ir jo ieškoti išsiruošę liūtas Aleksas, begemotė Glorija, žirafa Melmanas ir patrakėliai pingvinai net du šeštadienius iš eilės aiškinsis, kas dedasi anapus zoologijos sodo tvoros.

Pirmoje komiško animacinio pasakojimo dalyje herojai atsidurs egzotiškoje Madagaskaro saloje, kur išlepusių niujorkiečių manieros nebus labai naudingos, o paragavę džiunglių įstatymų antroje dalyje visi kartu nuspręs: metas namo. Viskas toli gražu nesiklostys pagal planą: iki ašarų juokingi pingvinai įrodinės, jog moka skraidyti, tad pilnutėlis lėktuvas avariniu būdu nutūps... Afrikoje.

TV3 šeštadienius žiūrovai galės leisti ir su pasaulinio garso animacijos studijos „Pixar“ šedevrais: su „Oskaro“ laimėtoju „Žuviuku Nemo“ (Finding Nemo) bei berniukų dievinamu automobiliuku Žaibu Makvynu net dviem „Oskarams“ nominuotame filme „Ratai“ (Cars). Nuotykių, fantazijos, didžių emocijų ir juoko pilnas pasakojimas, kurio veiksmas vyksta Radiatoriškėse, supažindins su skirtingų charakterių automobiliukais, lenktyniaujančiais legendiniame greitkelyje Route 66.

Kad „Ratai“ prikaustys ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų dėmesį, garantuoja animaciniais personažais virtę prabangūs automobiliai: tviskantis „Porshe“ ir praeities aukso grynuolis – 1951-ųjų „Hudson Hornet“! Kartu su surūdijusiu, tačiau vis dar patikimu vilkiku Bruoliu Materiu jie įrodinės Žaibui Makvynui, jog svarbiausia – ne finišo linija, o pati kelionė.

Net tris šeštadienius TV3 eteryje karaliaus animacijos gerbėjams puikiai pažįstamas žaliasis herojus – „Šrekas“ (Shrek): „Oskarą“ laimėjusioje pirmoje filmo dalyje su greitakalbe žodžius beriančiu asilu jis keliaus ieškoti bokšte įkalintos princesės, dviem „Oskarams“ nominuotoje antroje dalyje (Shrek 2) – su dar linksmesne palyda išsiruoš į žmonos tėvų karalių namus, o trečioje (Shrek the Third) net pasimatuos uošvių karalystės valdovo karūną.

„Oskarui“ nominuota „Kung fu panda“ (Kung Fu Panda) paneigs mitą apie šiuos gražiakailius keturkojus: tingiai, nerangiai pandai, vardu Po, teks tapti kung fu meistru ir stoti į kovą dėl gražiojo slėnio su plėšriuoju leopardu Tai Lungu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją