Tiksint paskutinėms 2011-ųjų minutėms, superherojų ketvertas susiburs atšaukti kadaise Centrinės Amerikos majų tautos išpranašautą Pasaulio pabaigą 2012-aisiais. Patys linksmiausi TV3 veidai žada išpažinti savo ir viso pasaulio nuodėmes bei padaryti viską, kad išauštų šviesus Naujųjų metų rytas. Dalindamiesi įspūdingiausiais ir kartais net gėdingiausiais atsiminimais apie praėjusius metus superherojai pakvies į smarkų muzikos ir šokių sūkurį.

„Ir dar turėčiau pridurti, kad tai, kas buvo pasmoriginta, nebegali būti atsmoriginta“, – humoristinių naujadarų nevengs Naujųjų sutiktuvių vedliai. „Man atrodo, kad tuo momentu, kai Jurijus studijoje nusimetė savo marškinius, ne vienas pagalvojo, kad pasaulio pabaiga atėjo kiek anksčiau... Tik ar nebus taip, kad kaip indėnai lietaus šokiu prišaukia lietų, nuogalius Smoriginas savo žingsneliais prišaukė majų pranašystės išsipildymą?“ – prisimindami ypatingo paparacų dėmesio sulaukusio iki juosmens išsirengusio baletmeisterio J. Smorigino šokį ant „Šok su manimi“ parketo juokavo superherojų ketvertas.

Patys nuotaikingiausi 2011-ųjų šou pasirodymai, ironiškas politikos ir ekonomikos pasaulio faktų aptarimas – tebus dar tik pirmieji žingsniai įspūdingoje kelionėje į Naujuosius metus. Žiūrovų laukia linksmiausios TV3 projektų – „Chorų karai“, „Šok su manimi“, Moterys meluoja geriau“, „Žvaigždė policininkas“, „Dar pažiūrėsim“ – ir kitų laidų nesurežisuotos ir nesuvaidintos akimirkos, pačios tikriausios populiariausių Lietuvos žvaigždžių emocijos, kuriomis žvaigždės Naujųjų metų išvakarėse sutiko pasidalinti su visais TV3 žiūrovais.

TV3 iš anksto informuoja, kad norint stebėti Naujųjų sutiktuves „Drakono belaukiant“ 4D formatu – ypatingo pasiruošimo – įdiegti specialių kanalų ar įsigyti 4D vaizdą perteikiančių akinių – nereikės. Keturių „drakonų“ vadovaujamas nuotaikingiausių 2011-ųjų laidų akimirkų šou ir taip iki ašarų pralinksmins kiekvieną „Drakono belaukiant“ žiūrovą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją