„Eglutės“ – tai istorija apie teoriją, skelbiančią, jog visi pasaulio žmonės pažįsta vieni kitus per šešių žmonių grandinę. Tai patikrinti nusprendžia mergaitė iš tolimųjų Rusijos vakarų. „Eglutės“ – tai devynios telenovelės, kurios vyksta skirtinguose Rusijos miestuose - Jakutske, Novosibirske, Krasnojarske, Permėje, Kazanėje, Ufoje, Maskvoje, Sankt Peterburge ir Kaliningrade. „Eglutėse“ laikrodis 9 kartus skelbs Naujų metų pradžią - tiek kartų Naujuosius Metus sutinka plačioji Rusija.
Vieną iš hito „Eglutės“ novelių režisavo žinomas lietuvių režisierius Ignas Jonynas.

Lietuvoje laikrodžiams mušant naujametį vidurnaktį, LNK žiūrovai žiūrės kasmet rekordinio populiarumo sulaukiantį LNK žiburėlį „Byla 2012 arba Švęsk, jei gali”. Dešimt metų populiariausia naujametė programa Lietuvoje – LNK „Žydrasis Žiburėlis“ kviečia į linksmiausią metų teismą. Paskutinė naktis čia ypatinga - iki vidurnakčio reikia išspręsti visas garsiausias metų bylas. Bylas nagrinėja teisėjas Rolandas Vilkončius, o sprendimą priima prisiekusiųjų komisija - Vitalijus Cololo, Vytenis Pauliukaitis, Aistis Mickevičius, Nerijus Juška ir Ieva Šimukauskienė.

Prieš sutikdama Naujuosius metus „Žydrajame žiburėlyje“, LNK žiūrovai išrinks vakaro herojus – pusę metų trukusio, solidaus, spindinčio, muzikalaus ir elegantiško šokių projekto „Kviečiu šokti“ nugalėtojus. Penkias valandas truksianti „Kviečiu šokti“ finalo transliacija vyks HD formatu per specialų LNK HD kanalą. Dėl 20 tūkstančių litų prizo ir kelionės į Izraelį susikaus didysis finalistų penketas – Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus, Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas, Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus, Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė. Kuriems iš jų nusišypsos sėkmė?

„Sėkmės džentelmenai“ – tai pirmasis filmas, kurį LNK parodys įžengus į Naujuosius, 2012 – uosius. Prieš keturis dešimtmečius susukta juosta iki šių dienų susilaukia beprotiško populiarumo ir vadinama auksine rusiška komedija. Ją sukūrė tikra tarybinio kino svajonių komanda - genialus gruzinų scenaristas Georgijus Danelija ir patys talentingiausi komikai Jevgenijus Leonovas, Georgijus Vicinas, Savelijus Kramarovas, tikros rusų kino legendos Erastas Garinas, Anatolijus Papanovas.

Išlaikydama geriausių Naujametinių filmų tradicijas, sausio 1-ąją LNK parodys ir juostą, be kurios Naujieji metai nebūna Naujieji – tai geniali Eldaro Riazanovo komedija „Likimo ironija, arba po pirties“. Prisiminkime kartu: Naujųjų išvakarės, Statybininkų gatvė, romantiška mokytoja ir kauštelėjęs gydytojas, po pirties sumaišęs Leningradą su Maskva...

Pirmąją Naujųjų metų dieną LNK atidarys ir naują medžioklės sezoną kultine animacine komedija su Rolandu Kazlu „Medžioklės sezonas atidarytas“. Naujametinį rytmetį žiūrovų laukia „Oskarui“ nominuoto animacinio filmo „Ant bangos“ premjera. Tai – smagi istorija apie 17-metį pingviną, pavargo dirbti šviežios žuvies pakuotoju ir nori žūtbūt tapti profesionaliu banglentininku su įspūdinga karjera, nors jį visi laiko nevykėliu.

Lietuviško muzikos gerbėjus LNK pakvies į tradicinį „Geriausių „Pūko“ dainų“ koncertą. Specialus anšlaginis naujametinis koncertas, kuriame dainuoja A. Pilypaitė, V.Šiškauskas, E. Ostapenka, Giulija, V. Katunskytė, "Nerija", R. Petrikis, R. Morozovaitė ir kitos estrados žvaigždės – iš Kauno „Žalgirio“ arenos.

Sausio 1-ąją specialų naujametinį šou parengė laidos „Dainuok, jei gali“ komanda. Algis Ramanauskas ir Rimantė Kulvinskytė parodys, kokie linksmiausi išbandymai žvaigždėms buvo parengti per visą „Dainuok, jei gali“ sezoną. Dainuok, jei gali arba švęsk, jei gali – kviečia 2012-uosius sutikdama LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją