Kūčios – su muzikos ir cirko stebuklais

Prestižiškiausias pasaulyje tarptautinis Monte Karlo cirko festivalis kiekvienais metais į Monaką sukviečia geriausius akrobatus, magus, klounus, gyvūnų dresuotojus ir kitus cirko artistus. Pamatyti įspūdingą šventę, organizuojamą nuo 1974 metų, pavyksta ne kiekvienam.

BTV suteiks Jums tokią progą – Kūčių dieną Jūsų laukia pasakiškas šou, užburiantis milijonus žiūrovų visame pasaulyje. Po tokio reginio netikėti stebuklais tiesiog neįmanoma.

Sceną palikus cirko artistams, BTV siūlo grįžti į Lietuvą. Vos prieš porą savaičių Kauno ir Panevėžio arenose nuskambėjo unikalus koncertas „Laiškai iš Liverpulio“. Garsiausias legendinės grupės „The Beatles“ dainas jame atliko Lietuvos muzikos žvaigždės: Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė, Merūnas Vitulskis, Povilas Meškėla, Jeronimas Milius, Egidijus Sipavičius, Vladas Kovaliovas. Išskirtinio skambesio bitlų dainoms suteikė unikalus akomponavimo stilius: nė vienos gitaros, būgnų ir jokio kito instrumento, tik... jų skambesį atkartojanti vyrų vokalinė grupė „Quorum“.

Neparodyti tokio koncerto platesnei auditorijai būtų nusikaltimas. Jis buvo filmuotas 9 HD kameromis, kad televizijos žiūrovai galėtų pasijusti lyg sėdintys koncerto salėje. Dėl šio įrašo parodymo jau deramasi su Didžiosios Britanijos, Rusijos ir Ukrainos televizijomis, tačiau pirmieji galimybę jį pamatyti turės BTV žiūrovai. Tinkamesnės Kūčių vakarui muzikos tikrai nerasite.

Ir tai – dar ne visos muzikinės BTV dovanos. Kūčių vakaro pabaigai – trims Oskarams nominuotas miuziklas „Operos fantomas“. Paryžiaus operoje vis pasirodantis paslaptingas vyras, veidą slepiantis po kauke (Gerard Butler) gąsdina artistus. Didžiausia jo paslaptis – meilė jaunai choristei Kristinai (Emmy Rossum), dėl kurios jis pasiryžęs padaryti bet ką. Meilės ir muzikos nuotykis – Kūčių vakarą per BTV.

Šv.Kalėdos – visai šeimai

Pirmąją šv.Kalėdų dieną BTV eteryje – filmai visai šeimai: animacinė pasaka apie nuotykių kupiną vilko ir vilkės kelionę “Alfa ir Omega”, komedija apie neįprastą mafijos boso numylėtinį “Krikštašunis” ir nuotaikingoji komedija su Rose Abdoo ir Edu Begley “Keisti giminės”. Antrosios Kalėdų dienos rytą mažieji BTV žiūrovai galės sutikti su lietuviškai įgarsintu animaciniu filmu “Rifo pasaka: kaip drąsuolis žuviukas ryklį pamokė”. Džekio Čano gerbėjus pradžiugins nuotykių komedija “Šanchajaus kaubojus”.

Laima Kybartienė šventinį savaitgalį išdalins dvigubai daugiau gražių žodžių ir dainų: laida “Sveikinimai” dalintis gerumu kvies abi Kalėdų dienas. “Lietuvos žinių tyrimas” pirmadienį kvies apžvelgti svarbiausius metų įvykius, sukrėtusius Lietuvą ir visą pasaulį.

Džiugins visą savaitę

Išlydėjus šv. Kalėdas BTV žiūrovams laukti Naujųjų metų nebus liūdna. BTV paruošė specialią šventinę programą, neleisiančią nuobodžiauti visą savaitę. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio kiekvieną vakarą žiūrovų lauks miuziklai „Pelenė“, „Sniego karalienė“, „Trys muškietininkai“ ir „Figaro vedybos“ su didžiausiomis Rusijos žvaigždėmis: Ala Pugačiova, Maksimu Galkinu, Nikolajumi Baskovu ir kitais.

Kulinarinis realybės šou „Kviečiu vakarienės“ visą savaitę kvies į šventines, kupinas staigmenų vakarienes. Andrių Užkalnį jo laidoje „Užkalnio 5“ aplankė būrys garsiausių astrologų, tarologų ir būrėjų. Čia galėsite sužinoti, kas mūsų visų laukia 2012 metais.

Gruodžio 28 d. vakarą pamatysite iškilmingą „Lietuvos princesės“ apdovanojimų ceremoniją, o gruodžio 29 d. – specialią dvigubai ilgesnę parodijų laidą „Mano laida“, mylimiausi Lietuvoje parodijų kūrėjai paseks kalėdinę pasaką . O penktadienio vakarą, ruošiantis dar vienam šventiniam savaitgaliui, žiūrovų lauks koncertas „Jūrmala 2011“ ir komedija „Du kilometrai iki Naujų metų“.

Specialiai šventinei savaitei BTV taip pat pasiūlys serialą šeimai „Šuns namai“ ir visame pasaulyje pamėgtus animacinius filmus: „Kalėdų giesmė“, „Lūšiukas Feliksas“, „Linksmasis svirpliukas ir vabalai milžinai“.

Be to, kiekvieną vakarą 19.55 prieš “Žinias” BTV žiūrovus lankys Snieguolė, į namus atnešianti ne tik gerą nuotaiką, bet ir puikių dovanų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją