Aistis mosikavosi kumščiais ir laukė, kol galiausiai komisija susimuš.
„O ką, - sakė komisijos pirmininkas. – Praėjusią savaitę ant stalo šokome, o dabar baigsim laidą po stalu“.

Tačiau kulminaciją komisija pasiekė kalbėdama apie Karolinos Liukaitytės ir Dainiaus Dimšos japonišką pasadoblį. Dainius buvo samurajus, o Karolina – geiša.

„Karolina, geiša neturi būti malka“, - drėbė Karolinai Aistis Mickevičius.
Tačiau Vytenis Pauliukaitis paprieštaravo, sakydamas, kad geišos turi būti tokios orios.

„Su kiek geišų, Vyteni, turėjote reikalų, su 10, su 15?. Nors dvi turėjot?”, - prie sienos Pauliukaitį spaudė Mickevičius.

„O aš manau, kad Karolina galėjo būti dar oresnė, nes mačiau, kad šypsojosi Dainiui, ir į akis pažiūrėjo“, - sakė Vytenis.

„Vytenis buvo geišiško žvilgsnio apžavėtas. Karolinos geiša buvo malka“, - nepasidavė Aistis.

Erika Vitulskienė liko be Andriaus Butkaus

„Kviečiu šokti“ didžiajame pusfinalyje Erikos Vitulskienės ir Andriaus Butkaus tango pagal Ingos Valinskienės dainą „Kodėl ir vėl“ sukėlė ovacijų audrą.

Tai buvo numeris, kuriame be Erikos, Ingos ir Andriaus pasirodė Merūnas ir Marius Gelažnikas.

Prieš keletą laidų Erika ir Andrius jau šoko šį šokį, ir tuomet ant parketo nukritusią kailinę apykaklę Valinskienei ant pečių galantiškai užmetė Marius Gelažnikas.

Šįkart jis vėl pakilo iš savo vietos, tačiau jį reikšmingai sustabdė Erikos vyras Merūnas. Ryžtingai įžygiavęs ant scenos, Merūnas kailinę apykaklę pakėlė ir ja papuošė savo žmoną.

Šokio pabaigoje Erika liko su Merūnu, o Inga Valinskienė – su Andriumi Butkumi.

„Istorinis šokis, šoko visi šeimos nariai, draugai, meilužiai, buvę meilužiai“, - komentavo Vytenis Paulliukaitis.

„Buvo kažkoks svingerių vakarėlis“, - juokėsi komisija ir tučtuojau prisiminė iškritusį „Kviečiu šokti“ dalyvį Radvilą Bubelį, kurį spauda sieja su svingerių vakarėliais.

„Ar ne Bubelis šokį statė? – klausė komisija ir paskui prisiminė, kad Bubelis žurnalistams yra prisipažinęs, jog stipriausia jo choreografija – lovoje.

Toliau kalba pasisuko apie išlūžusias spyruokles Ievos Šimukauskienės lovoje.

Finalo nepasiekė Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas

Likus vos žingsniui iki finalo, iš LNK „Kviečiu šokti“ iškrito dainininkė Eglė Jakštytė ir šokėjas Adomas Norkūnas. Pora sulaukė didelės kritikos iš komisijos, per pirmąjį jų šokį komisija parašė rekordinio žemumo balą – penkis. Nors per kitą šokį porai sekėsi geriau, tai jų tai neišgelbėjo. Nors žiūrovai Eglei Jakštytei skyrė penktą vietą, iš komisijos atiteko dvi lemiamos paskutinės - ir už artistiškumą, ir už techninį šokių atlikimą.

Iškritusiai porai Teatro arenoje šimtai žmonių plojo atsistoję.

Komisija maksimaliu balų skaičiumi pusfinalyje už artistiškumą apdovanojo orų pranešėją Karoliną Liukaitytę, o už techninį šokio atlikimą – Ireną Starošaitę su Andriumi Grebliku.

Žiūrovai taip pat daugiausiai balsų skyrė Irenai Starošaitei ir Andriui Greblikui. Antri, žiūrovų nuomone, buvo Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, treti – Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus. Paskutiniai žiūrovų lentelėje liko Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

Susumavus tris rezultatų lenteles, pirmoji vieta pusfinalyje teko Irenai su Andriumi, antroji – Karolinai su Dainiumi, trečioji – Irūnai ir Rimvydui.

Į LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ pateko didysis penketukas - Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus, Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas, Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus, Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

„Kviečiu šokit“ laidos finalas gruodžio 31-ąją bus transliuojamas raiškiuoju HD formatu per specialų LNK HD kanalą. Tai bus pirmoji Lietuvoje lietuviškos programos transliacija per visą šalies televizijų istoriją.

Projekto laimėtojams atiteks dvidešimties tūkstančių litų prizas ir kelionė į Izraelį. Antrosios vietos laimėtojai pasidalins dešimt tūkstančių litų prizą, o trečiąją vietą pelniusi pora dovanų gaus kelionė į Izraelį.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas
2. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
3. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
4. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
5. Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė
6. Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas

Laidos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)