Kūčių vakarą 19 val. į specialią savo laidą pakvies Rūta Mikelkevičiūtė. Šventinėje „Valanda su Rūta. Kūčios“ studijoje apie ateinančius ir praeinančius metus kalbės etnologai, dvasininkai, įžymybės, kurių gyvenime šiemet vyko svarių pokyčių. Studijoje dainuos Liepa, Evelina Anusauskaitė, Merūnas, Deivydas Zvonkus ir Katažyna.

Pirmąją Kalėdų dieną LNK dovanos muzikinę pasaką „Kai žvaigždės sapnuoja Kalėdas“, kurią stato žinoma režisierė Rasa Micachienė ir prodiuserė Laima Lapkauskaitė. Marius Jampolskis, Inga Valinskienė, Irūna Puzaraitė, Radžis, Andrius Butkus, Paulius taps keliautojais laiku.

Mariui Jampolskiui bus skirta ypatinga misija: sugrįžti į žvaigždžių vaikystę ir joms grąžinti prisiminimus apie gražiausias metų šventes.

Muzikinę pasaką, kurioje dainuoja žinomi Lietuvos scenos atlikėjai Česlovas Gabalis, Inga Valinskienė, Merūnas, Irūna, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Vytautas Juozapaitis, Edmundas Seilius, Liudas Mikalauskas, Evelina Sašenko, „O lia lia vaikai“, žiūrovai pamatys pirmąją Kalėdų dieną 19 val.

Antrąją Kalėdų dieną specialų renginį organizuoja LNK infošou „KK2“. Laidos vedėja Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas visus kviečia į kalėdinį balių prašmatniuose rūmuose. Istorija – banali: rūmai pirkti nekilnojamojo turto burbulo laikais, dabar laikai pasikeitė, krizė, o milžinišką paskolą grąžinti reikia. Ugnė ir Tomas griebiasi šiaudo: rūmuose organizuoja pokylį ir, pardavę kalėdines dovanas, tikisi sukrapštyti pinigų paskolą grąžinti. Todėl palengva „Kalėdų misterija“ išvirsta į „Kalėdų isteriją“, ir renginio pavadinimas TV programoje tampa „Kalėdų mISTERIJA“.

Pas Ugnę su Tomu renkasi garbiausi svečiai - parlamentaras Vikroras Uspaskichas, tapęs Radža Viktor Ibin Uspaskich, žurnalistė Rūta Mikolaitytė, arba Stomos siaubas Žaliaakė drakonė, Seimo narys Andrius Šedžius, tapęs prodiuseriu su savo prodiusuojama Monikita bei kiti garbūs svečiai. Į „Kalėdinę mISTERIJĄ“ LNK žiūrovai kviečiami antrąją Kalėdų dieną 19 val.

Be specialiųjų renginių televizija per Kalėdas rodys daug premjerinių filmų. Ypatinga dovana visiems LNK žiūrovams - garsaus miuziklo, kuris yra paremtas legendinės grupės ABBA dainomis, ekranizacija. Tai - „Mama Mia!“ televizinė premjera su „Oskaro“ laureate Meryl Streep. Filmas bus rodomas per LNK antrąją Kalėdų dieną.

O pirmąją Kalėdų dieną – kalėdinės komedijos „Fredo Kalėdos“ premjera su Vince Vaughnu. Vagišiui Fredui Kalėdų senelis pasiūlo išpirkti savo kaltę Šiaurės ašigalyje – kartu su Elfais gaminti dovanas vaikams. Nepamirštamai juokingi dialogai ir situacijos - linksmiausioje komedijoje ir mažiems, ir dideliems.

Per šias šventes LNK pradžiugs žiūrovus net penkiomis „Hario Poterio“ dalimis, tai viena populiariausių sagų pasaulyje, sukurta pagal britės rašytojos J. K. Rowling parašytų fantastinių romanų seriją apie paauglio burtininko Hario Poterio ir jo geriausių draugų iš Hogvartso kerėjimo ir burtų mokyklos nuotykius.

LNK parodys tris nuostabios komedijos „Denis - grėsmė visuomenei“ dalis, tarp jų – ir per televiziją dar nerodytą „Denis – grėsmė visuomenei. Kalėdos“. Smagių komedijų plejadą papildys „Čarlio angelai“, „Visados kaip pirmą kartą“ ir skandalingasis lietuviškasis „Zero 2“. Mažiesiems žiūrovams be pamėgtųjų filmukų apie Stiurtą Litlį, „Bethoveno“, „Svajonių traukinio“, LNK pasiūlys dar nematytus filmus „Barbė Madų šalyje“, „Tomas ir Džeris. Pasaka apie spragtuką“ ir „Tėčio dienos stovykla“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją