Humoro fiestoje netruks nei parodijų, nei miniatiūrų, nei dainų. Garsus komikas Michailas Žvaneckis perskaitys monologą „Apie Babą Jagą“, Aleksandras Revva – „brutalaus mačo“ Artūro Pirožkovo vaidmenyje – sušoks gundantį šokį, o jo partnerėmis taps žiūrovės iš salės.

Ivanas Urgantas, Vadimas Galyginas, Semionas Altovas ir kiti linksmojo žanro artistai privers visus žiūrovus juoktis iki ašarų.

Muzikinėje šou dalyje savo geriausius hitus atliks Dima Bilanas, Vera Brežneva, Lolita, Valerijus Meladzė, grupės „Fabrika“, „Liube“, „VIA Gra“, „A-Studio“, „Či-Li“ ir daugelis kitų. Koncerto akcentu taps „Geriausių humoristų“ apdovanojimai. Armenui Džigarchanianui atiteks „Humoro hito“ statulėlė už legendinių kino herojų kūrimą, Michailas Žvaneckis bus apdovanotas už autorinio humoro etalono kūrimą. O rašytojui satyrikui Semionui Altovui humoro premiją įteiks pats Nikolajus Baskovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją