„Andrius Rimiškis scenoje susitiko savo gyvenimo moterį. O štai nei Nelly Paltinienė su Eugenijumi Ivanausku, nei Svetlana Bagdonaitė su Vladu Dauginčiu taip ir nesusikukavo”, – juokaus Martynas Starkus. „Visko galėjo būti, bet Svetlana turėjo asmens sargybinį Joną”, – aplodismentus sukels Vladas Daugintis, atkirtęs Svetlanos vyrui Jonui, kuris dainininkę į koncertus lydi iki šiol.

Jau ne vieną televizijos sezoną gyvuojančioje laidoje – dar vienas malonus susitikimas. Daugiau nei tris dešimtmečius scenoje nematytas kaunietis Svetlanos Bagdonaitės scenos partneris Vladas Daugintis mielai sutiko ateiti į laidą. „Visą laiką žiūriu, prisimenu savo kolegas, matau juos dainuojančius, bet pačiam buvo nedrąsu. Prisipažinsiu, šiandien esu labai laimingas”, – sakys Vladas Daugintis. Legendiniai „Berniukai”, pasirodo, buvo sukurti specialiai Vladui ir jo kolegai, dar irgi „Mūsų dienos kaip šventė“ nematytam Tomui Balčyčiui.

Prieššventinis vakaras Lietuvos televizijos studijoje, nuoširdūs prisiminimai, meilės prisipažinimai ir net iš naujo užgimusios simpatijos. „Niekada nemaniau, kad man bus taip smagu čia, su gerokai vyresniais dainininkais”, – sakys Andrius Rimiškis, komplimentais apdalinęs žavingąją Nelly Paltinienę. Pasirodo, Nelly niekada neslėpė savo simpatijų Andriui ir būtent jį palaikydavo įvairiuose konkursuose.

„Mūsų dienos kaip šventė“ – ketvirtadienį 21.15 val. per Lietuvos televiziją. Laidą veda Martynas Starkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją