Naujiesiems – humoristinė programa – 2011-ųjų apžvalga su mylimiausiais TV3 laidų vedėjais ir nuotykiais iš TV3 laidų filmavimo aikštelių „Drakono belaukiant“. Sausį – Trijų Karalių dieną – paramos projektas senoliams „Ištiesk gerumo ranką. Maistas ant ratų“, šventiniai „Šok su manimi“ ir „Lietuvos talentų“ finalai, „M.A.M.A.“ apdovanojimai, sausio 22 dieną − „Chorų karų“ startas.

Jau šį penktadienį, gruodžio 16-ąją, 20.10 val., TV3 šventinės programos maratoną pradės kultinė Kalėdų laikotarpio tradicija tapusi trilogija „Vienas namuose“ (Home Alone).

Šventinį maratoną tęs TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos 2011“ finalas, kuris tiesiogiai transliuojamas vyks šį šeštadienį, gruodžio 17-ąją, nuo 19.00 val. ant „Šok su manimi“ parketo. Čia visiems akcijos globojamiems ligoniukams ir žiūrovams šoks mylimiausi projekto dalyviai: Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė, Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė, D. Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Justinas Lapatinskas ir Sandra Saikauskaitė, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Dainius Barzinskas ir Domantė Padleckaitė bei Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė.

Muzikinius pasirodymus ruošia dainininkės ir projekto „Šok su manimi“ dalyvės Vaida Genytė, Renata Voitechovskaja ir Evelina Sašenko, balerina Eglė Špokaitė, grupės „Yva“ ir „Žas“, dainininkas Amberlife, tarptautinis Stano choras ir kiti.

Gruodžio 18-ąją, sekmadienį, 21.45 val. adrenalino ištroškę žiūrovai susitiks su „Nesunaikinamais“ (The Expendables). Legendinių kovinių filmų aktorių septynetas (visai kaip septyni nykštukai iš kalėdinių pasakų) – Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce‘as Willisas, Jasonas Stathamas, Jet Li, Mickey Rourke ir Dolphas Lundgrenas – užkurs tikrą pirtį (kaip prie šventes ir dera).

Gruodžio 24-ąją, Kūčių dieną, šventinių pusryčių kvies „Beatos virtuvė“, šeimą suburs filmai „Kalėdų norai” (All I want for Christmas), „Kalėdų giesmė” (A Christmas Carol), „Stipruolis Kalėdų Senelis” (Santa with Muscles), „Milijonas šventinių lempučių” (Deck the Halls) ir nuostabioji Kalėdinė drama „Tegyvuoja meilė” (Love Actually), 16.40 val. – Šv. Kūčių koncertas „Skambios Kūčios“ su Rūta Ščiogolevaite, Neda, Linu Adomaičiu, Stasiu Povilaičiu, Violeta ir Viliumi Tarasovais, Jeronimu Miliumi, Povilu Meškėla, Evelina Sašenko, gospelo choru „Sounds in G”, Jazzu ir Leonu Somovu bei kitais, o 19.00 val. – šventinius pasirodymus visiems dovanos „Šok su manimi“ dalyviai.

Gruodžio 25-ąją, pirmą Kalėdų dieną, 10.50 val. TV3 žiūrovus žadins bene garsiausia kino klasika – „Muzikos garsai“ (The Sound of Music), kurioje skambės legendomis tapę kūriniai: „Muzikos garsai“, „Do-Re-Mi“, „Edelveis“ ir kt., visus žavės nuostabioji kalėdinė animacija – „Niko. Kelias į žvaigždes“ (Niko & The Way to the Stars) ir „Kalėdinis Madagaskaras“ (Merry Madagascar). Populiarių Lietuvos muzikinės padangės žvaigždžių dainos, pokštai ir linkėjimai skambės 19.20 val. šventiniame koncerte „Linksmos Kalėdos“. Jo pagrindiniais herojais – nykštukais – tapsiantys šokėjas D. Vaitiekūnas, tenoras R. Karpis, dainininkas D. Norvilas-Deivis ir į snieguolę pavirsianti „Mis Lietuva“ D. Anužytė-Kasiulaitienė paseks nuotaikingą pasaką apie šiuolaikinių Kalėdų malonumus ir rūpesčius drauge su Lina Joy, Birute Dambrauskaite, Žilvinu Žvaguliu ir Irena Starošaite, „Kastaneda”, Evelina Anusauskaite, Atlanta, „Junior“, Milita ir kitais. Nuotaikingo vakaro pabaigai – 22.00 val. – komiškoje meilės dramoje „Piršlybos“ (The Proposal) Sandra Bullock, siekdama išvengti deportacijos, kris į glėbį savo nemėgstamiausiam kolegai.

Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, 19.00 val. premjera: ypatingai nuotaikingas „Kalėdinis ledynmetis: Mamuto Kalėdos“! Amžinoje žiemoje įstrigę įspūdingos kompiuterinės animacijos herojai užkrės nepakartojama nuotaika, sužavės charizma, nuotykiais ir tragikomiškomis savo gyvenimo situacijomis, TV3 žiūrovai savo namuose galės jaustis kaip kino teatre: „Ledynmečio“ seanse nebus reklamos! Juostos „Kalėdinis ledynmetis: Mamuto Kalėdos“ veikėjai prabils lietuviškai: mamutas Menis – žurnalisto, laidų, renginių vedėjo Rimo Šapausko balsu, tinginys įkyruolis Sidas – aktoriaus ir laidų vedėjo Arūno Sakalausko balsu, aktorius Dainius Svobodas įkūnys kardadantį tigrą Diegą, o TV3 žvaigždė Džiugas Siaurusaitis – vieną iš dviejų broliukų oposumų – Krešą.

Tą patį vakarą 19.20 val. – dar viena dovana TV3 žiūrovams – kritikų išliaupsinta „Australija („Australia“) su talentingaisiais Nicole Kidman ir Hugh Jackmanu nukels į nuostabias mažiausio pasaulyje žemyno stepes.

Nuo gruodžio 28 d., trečiadienio, 14.40 val. mažiausiems savo žiūrovams pirmadieniais−penktadieniais TV3 rodys pozityviąją Disnėjaus animaciją – serialą „Čipas ir Deilas skuba į pagalbą“ (Chip ‘n Dale Rescue Rangers) apie du detektyvines istorijas narpliojančius burundukus.

Gruodžio 31-ąją – be garsiausių ir mylimiausių filmų – TV3 eteryje ir humoristinė programa – 2011-ųjų apžvalga „Drakono belaukiant“ su mylimiausiais TV3 laidų vedėjais ir nuotykiais iš TV3 laidų filmavimo aikštelių, o sausio 1-ąją 19.30 val. – įspūdingas naujametinis „Lietuvos talentų“ pusfinalis su R. Ščiogolevaite, Marijumi Mikutavičiumi, Vytautu Šapranausku, Dž. Siaurusaičiu, Mindaugu Stasiuliu ir net dešimčia Lietuvos talentingiausiųjų priešakyje.

Šventinę TV3 programą po Naujųjų vainikuos mylimiausių projektų finalai, TV3 naujienos ir įspūdingi projektai su būriu Lietuvos žvaigždžių, žinomų dainininkų, talentingiausių aktorių ir artistų: sausio 6 dieną, per Tris Karalius, – vyks nuostabus paramos koncertas Lietuvos senoliams „Ištiesk gerumo ranką. Maistas ant ratų“, sausio 7-ąją populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ finalas, sausio 8-ąją 19.30 val. tiesiogiai iš Kauno „Žalgirio“ arenos – grandioziniai Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A, o sausio 9-ąją startuos nauja aktualių diskusijų laida su M. Mikutavičiumi – „Pabandom iš naujo“.

Sausio 15-ąją 19.30 val. TV3 televizija pakvies į „Lietuvos talentų“ finalą, o jau sausio 22-ąją – į „Chorų karų“ premjerą. Tiesioginiame eteryje jau trečią sezoną iš eilės startuos didžiausio masto muzikinis projektas „Chorų karai“, kurio chorvedžiai Edmundas Kučinskas, „Kitava“, Giulija ir Monika, „Rondo“, „Ventukai“ ir Katažina Nemycko su Deividu Zvonkumi jau intensyviai ruošia išskirtinius muzikinius pasirodymus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją