Danguolė – vienintelė moteris ir neprofesionali šokėja jau penkiolika savaičių išsilaikiusi projekte.

„Jaučiuosi labai silpna, nes projekte liko tik stiprūs vyrai. Dar kartą įsitikinau, kad esu tikras laimės kūdikis – „Šok su manimi“ mano ir Deivido porai pavyko išsilaikyti labai ilgai. Jei būtų mano valia, pirmą vietą suteikčiau visiems šiems nuostabiems vyrams: Donatui, Deiviui ir Dominykui“, – sakė žavioji Danguolė linkėdama sėkmės likusiems projekto dalyviams, kaip kolegoms, o ne priešininkams.

Jau šį šeštadienį, gruodžio 17 dieną, 19 val. ant „Šok su manimi“ parketo – tiesioginis TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos 2011“ finalinis renginys. Mažiesiems akcijos globojamiems ligoniukams – Ramunei, Erikai ir Airidui, Deivydui, Tautvydui, Demjanui, Ugnei, Gediminui ir Gabrieliui – savo šokius paskirs ne tik „Šok su manimi“ kovą tęsiančios poros, tačiau ir projektą jau palikę dalyviai: dainininkas Justinas Lapatinskas ir šokėja Sandra Saikauskaitė, aktorė Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, kultūrizmo čempionas Dainius Barzinskas ir Domantė Padleckaitė bei iliuzionistas Mantas Wizardas ir Viktorija Kunauskaitė.

Muzikinius pasirodymus ruošia dainininkės ir projekto „Šok su manimi“ dalyvės Vaida Genytė, Renata Voitechovskaja ir Evelina Sašenko, šokėja Eglė Špokaitė, grupės „Yva“ ir „Žas“, Amberlife, tarptautinis Stano choras ir kiti. Vakarą ves mylimiausias TV3 žiūrovų duetas – Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

Prie devintosios „Išsipildymo akcijos“ gali prisidėti kiekvienas, siųsdamas SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS arba skambindamas numeriais: 1890 (auka 2 Lt), 1891 (auka 5 Lt) ir 1892 (auka 10 Lt) – ar aukodamas internetu (suma neribojama).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją