„Įsigiję“ „Villa Mindoza“ dvaro rūmus, Kalėdas juose nusprendė švęsti LNK TV laidų vedėjai Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas. Deja, krizę teko pajusti ne tik tūkstančiams šalies pensininkų, bet ir šio kalėdinio filmuko personažams Ugnei ir Tomui. Mat jiedu prabangius rūmus įsigijo už iš banko skolintus pinigus.

Originalių idėjų nestokojantys laidų vedėjai sukurpė planą, iš kur prasimanyti pinigų bankui. Jiedu sumanė šventėms pasikviesti daugybę turtingų svečių, kurie šeimininkams suneštų krūvas dovanų. Tiesa, U. Skonsmanaitę ir T. Ališauską labiausiai pradžiugino dovanos vokeliuose.

Pas Ugnę ir Tomą pasisvečiuoti nešini dovanomis atvyko Andrius Šedžius ir Monikita, „Naujosios pupytės“ ir radža Viktoras Ibin Uspaskichas, Deivydas Zvonkus ir Katažyna Niemyčko bei kiti. Tuo metu Vitalija Katunskytė įkūnijo gerąją rūmų virėją, kuriai buvo pavesta pavalgydinti didelį būrį rūmų svečių.

Tiesa, parlamentaras Andrius Šedžius prieš TV kameras nesivaržydamas sumokėjo T. Ališauskui už tai, kad šis suteiktų galimybę Monikitai dainuoti eteryje, o vėliau tapti ir laidų vedėja.

Kol į prabangius rūmus rinkosi turtuoliai svečiai, iš Marijampolės villos link važiavo piktų kėslų turėję Irūna ir Karolukas. Jiedu nusprendė patekti į rūmų vidų ir pavogti turtuolių Ugnei ir Tomui suneštas dovanas.

Tiesiogine transliacija iš „Villa Mindoza“ rūpinosi žurnalistė Donalda Meiželytė, tačiau tikrų tikriausias chaosas filmavimo metu kilo tuomet, kai Irūna ir Karolukas pamėgino įsiveržti į rūmus. Būtent jie ir sumanė sukelti neregėto masto šurmulį, suvaidindami muštynes ir iškviesdami policiją dėl šeimyninio konflikto. Tuo metu kalėdinė LNK pasaka persipynė su realybe, mat atvykusi policija už melagingą iškvietimą nubaudė stropiąją žurnalistę Donaldą Meiželytę.

Kalėdinės pasakos filmavimo metu bus gausu ne tik garsenybių dialogų, bet ir dainų. Savo pasirodymus prieš TV kameras jau įamžino Natalija Bunkė, Evelina Anusauskaitė, Rytis Cicinas, Valdas Burnys, „Sadūnai“, Stano ir Urtė Šilagalytė, Vitalija Katusnkytė ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją