Bene ryškiausiai garsenybių būryje švietė dainininkė Natalija Bunkė, įkūnijusi seksualią teismo sekretorę. Ne prasčiau TV kameras atsiskleidė rimtuolis Rolandas Vilkončius, virtęs teisėju. Šventei skirtame renginyje taip pat filmavosi ir Vitalijus Cololo, Ieva Šimukauskienė, Nerijus Juška, Kristina Kazlauskaitė, Aistis Mickevičius ir „Dviračio šou“ personažai. Tiesa, aktorius Marius Jampolskis turėjo pasitenkinti kuklesniu vaidmeniui nei, pavyzdžiui, N. Bunkė ar R. Vilkončius. Jam teko įkūnyti teismo rūmų sargą.

LNK iš tiesų metė rimtas pajėgas šventės filmavimui, mat renginys filmuotas ne tik LNK studijoje, bet ir Rašytojų sąjungos patalpose.

Naujųjų išvakarėse „Žydrajame žiburėlyje“ taip pat pasirodys Rimantė Kulvinskytė, Rūta Mikelkevičiūtė, Ramūnas Rudokas, Giedrius Leškevičius, Tomas Ališauskas, Vaiva Budraitytė, Karolina Liukaitytė, Ugnė Skonsmanaitė, Egidijus Knispelis, Jaunius Matonis, Inga Valinskienė, Erika Vitulskienė, Merūnas, Andrius Butkus ir kitos garsenybės.

„Žydrojo žiburėlio“ filmavimo akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją