„Į filmavimo studiją yra tik vienas įėjimas. Redaktorė dažniausiai laukia automobilyje prie durų ir praneša, kada kelias laisvas, kada reiktų truputį palaukti ir panašiai. Kaip per kokią slaptą operaciją“, - šypsojosi laidos prodiuserė Jurga Pukenytė.

Kai į laidos filmavimą atėjo dainininkas Virgis Stakėnas, beveik tuo pačiu metu atkeliavo ir vienoje iš komandų būsiantis kitas dainininkas Liudas Mikalauskas. V.Stakėnas atsisėdo į automobilį šalia režisierės, o L.Mikalauskas eidamas pro šalį atidžiai į juos abu pasižiūrėjo.

„Mes jau galvojome, kad visa laida žlugo ir svarstėme, ką daryti, tačiau, kai Liudas pradėjo spėlioti, supratome, kad jis net nenutuokia, kas slepiasi už širmos. Pasirodo, be skrybėlės sėdėjusio Virgio jis nepažino“, - juokėsi J.Pukenytė.

Skrybėlė seniai yra tapusi V.Stakėno išskirtiniu ženklu: jis jų turi daugiau nei penkiolika, kartais kai kurias dovanoja savo draugams, tačiau tuomet kolekciją papildo naujomis, parsiveža jas net iš Jungtinių Amerikos Valstijų.

Laida „Šeštasis pojūtis“ – sekmadienį 20.20 per BTV

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją