Prie seriale vaidinančio Lietuvos kino ir teatro žvaigždyno naujausiose serijose prisijungė Regina Arbačiauskaitė (Janina), Vytautas Tomkus (Boleslovas), jauno perspektyvaus kontrabandininko vaidmenį sukūręs Donatas Švirėnas. Greta Antano Šurnos, Vaivos Mainelytės, Daliaus Mertino, Ilonos Balsytės, Gedimino Girdvainio, Vytatuto Paukštės, Reginos Varnaitės, Vytauto Rumšo, Giedriaus Arbačiausko išvysime ir LRT vyriausiąją režisierę Astą Einikytę, suvaidinusią Sauliaus Bareikio personažo žmoną. Čia jai teks susirungti su „vyro“ meiluže Rūta Ščiogolevaite. A. Einikytė, beje, vaidino „Giminėse“ ir prieš 20 metų.

Kuo šiandien „Giminės“ skiriasi nuo tų, kurios buvo pieš du dešimtmečius? „Kurdami filmo tęsinį, kartu su scenarijaus autoriumi Broniumi Bušma kiek pakeitėme stilistiką, dėl ko veiksmas tapo dinamiškesnis, o dialogai taiklesni“, – sako režisierius Saulius Vosylius. Filme skambės nauja kompozitoriaus Tomo Leiburo muzika.

Visgi apie ką naujos filmo ,,Giminės (po dvidešimties metų)“ serijos? Trumpai drūtai būtų galima atsakyti taip: tai Juozo Šepučio (akt. P. Dimša) nesibaigianti kova už teisybę. Tačiau jo paties žodžiais kalbant, kaip tu, žmogau, gali surasti tai, ko nėra? Vis dėlto ne vien teisybės ieškojimu žmonės gyvi. Pavyzdžiui, Jurgą (akt. D. Karaliūtė) neatsakingas poelgis atvedė iki lemtingo šūvio į žmogų. Ką ji išgyvens po šio įvykio – taip pat šių naujų filmo serijų tema. Kaip susiklostys Ruginio (akt. S. Bareikis) meilė karčemos savininkei Virginijai (akt. R. Ščiogolevaitė)? Ar pagaliau kunigas Darius (akt. G. Arbačiauskas) suteiks santuokos sakramentą Ramojui Liaudanskui (akt. R. Aleksaitis) ir jo žmonai Emilijai (akt. E. Zizaitė)? Ir pagaliau, kur pakilęs su savo orlaiviu išskrido Antanas Šeputis (akt. A. Šurna)?

Klausimų daug. Atsakymai į juos – TV filmo ,,Giminės (po dvidešimties metų“ tęsinyje nuo gruodžio 5 d. 18.45 val. per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)