Renginys prasidės muzikine pasaka apie mergaitę, kuri ieško stebuklingo smaragdinio miesto, savo kelyje sutinka daug įvairių personažų, o smaragdinį miestą atranda Kauno širdyje – Rotušės aikštėje, kuri visa nušvis sodria žalia spalva.

Tuo pat metu įsižiebs ne tik kalėdinė eglė, bet ir visa Rotušės aikštė, papuošta žaliais
medeliais, aikštėje esančios įstaigos, laikinosios sostinės senamiestis ir pagrindiniai tiltai.

Muzikinėje pasakoje dainuos Augustė, Rūta Ščiogolevaitė, Burgundiškasis Kauno choras, choras „Kamertonas“, „Deimantės“ mados teatras, „Elektric ladies“, Merūnas, Evelina Sašenko.

Šiemet Kauno eglė ir vėl ypatinga – ji sferinė, į kurią įėjus bus galima rasti nedidelę gyvą eglutę ir palikti savo šilčiausius palinkėjimus bei norus.

„Kiekvienas iš mūsų vaikystėje tikėjome stebuklais. Užaugę supratome, kad stebuklus turime daryti patys iš paprastu dalykų. Mums duota daug galimybių: fantazija, darbštumas, meilė, svajonės ir galimybės kurti. Didžiausias stebuklas įvyksta tada, kai blogis tampa gėriu ir grožiu. Visa tai - esminis Kalėdų stebuklas ir viltis. Todėl šiemet Kauno eglutė pastatyta iš vienkartinių butelių plastiko – išmoningi menininkai iš skaidrios plastmasės sukūrė eglutę, kuri primena stilinius rūmus“, - apie smaragdinę miesto eglę pasakojo renginio organizatoriai.

„Smaragdinis Kalėdų miestas“ – sekmadienį 16 val. per LNK. Renginio vedėjas – aktorius Ridas Žirgulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją