Žiūrėdamas šias laidas, kiekvienas galės išmokti, kaip paruošti netradicinį žiemos švenčių stalą ir nesudėtingai pasigaminti stulbinančio skonio kalėdinių valgių. Charizmatiškasis Dž. Oliveris ne tik demonstruos savo virtuoziškus sugebėjimus virtuvėje, bet ir supažindins jus su savo šeima – žmona Jools, vaikais, ištikima šeimos aukle, seserimi ir draugais.

Laidos eteryje pamatysime ir lietuvių režisierę Dalią Ibelhauptaitę su vyru, britų aktoriumi Deksteriu Flečeriu, TV3 žiūrovams jis puikiai pažįstamas iš kultinio serialo „Viešbutis ‚Babilonas‘“. Jiedu – vieni artimiausių populiariojo maisto gaminimo eksperto draugų, kuriuos Džeimis drąsiai vadina šeimos nariais.

Kartu su šiais pagalbininkais Dž. Oliveris rodys, kaip kalėdinį stalą nukloti aromatingais, nepaprasto skonio valgiais: tai ir skrudintų moliūgų bei jautienos karpačo, sluoksniuoti vištos kepenėlių ledai ir ypatingi šokoladiniai putėsiai.

O kas kitas, jei ne Džeimis, paprastas neluptas bulves orkaitėje gali apskrudinti iki aukso geltonumo spalvos? Laidų kulminacija taps sultingas, dar neragauto skonio kalakutas, pagardintas nepaprasto skonio įdaru. Virtuvės virtuozas žada, jog šio recepto paslapčių užsinorės visi žiūrovų svečiai.

„Džeimio šeimos Kalėdos“ – kulinarinis gidas, atskleidžiantis, kaip nepakartojamo skonio patiekalus pasigaminti ir greitai, ir sumaniai. Kaip sako pats Džeimis, ši laida skirta tiems, kurie nenori gadinti savo nuotaikos, Kalėdų dieną leidžiant virtuvėje.

Esekse, virtuvės meistro namuose filmuotose laidose – patiekalų įdarai, garnyrai, pagardai ir gėrimai pavirs laukiamiausiais kiekvieno šventinio stalo atributais. Džeimis patars, kaip kuo daugiau darbų atlikti dar prieš didžiąją šventę, kad Kalėdų dieną galėtume leisti nebe virtuvėje, o svetainėje, kartu su visa šeima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją