Deivis ir Katerina Voropaj primins, kad jau artėja Kalėdos, tapdami Snieguole ir Kalėdų Seneliu, o Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas žais šachmatais. Justas Lapatinskas įsijaus į armijos karininko vaidmenį. Deja, dėl patirtos kojos traumos iš projekto turėjo pasitraukti jo partnerė Greta Milišauskaitė.

„Justas labai išgyvena dėl Gretos, todėl žadėjo nutraukti kovą projekte, bet labai džiugu, kad jam į pagalbą atskubėjo ‚Tu gali šokti‘ antrosios vietos laimėtoja Sandra Saikauskaitė. Ji, beje, kaip ir Justas, yra kilusi iš Druskininkų. Taigi Justas, būdamas toks ištikimas savo partnerei, liks ištikimas ir savo kraštui. Nors jis šiuo metu daugiau būna Vilniuje, kur ruošiasi ‚Šok su manimi‘, jo sąlyga Gretą pakeisiančiai partnerei buvo viena – mergina privalo būti dzūkė!“ – pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

„Gretai pasitraukus Justas net nenorėjo girdėti, kad gali šokti su kita profesionalia šokėja iš Vilniaus ar Kauno. Jam svarbiausia buvo ne kaip šoka ta šokėja, o ar ji yra dzūkė. Geriausia, kad mergina būtų iš Druskininkų. Taigi teko pavargti, kol suradome išeitį”, – prideda N. Kavaliauskienė.

Šį šeštadienį „Šok su manimi“ vėl įgyvendins žiūrovų svajones. Šįkart ant parketo pasirodys odontologė Lyra Žemrietienė, kurios įgyvendintą norą šokti su D. Meškausku matys visi TV3 žiūrovai.

Projekto dalyvių porų tradiciškai laukia egzaminas, šįkart tiesiogiai susijęs su laidos tema – profesijomis, o žiūrovų – projekto svečių – kolektyvo „Rumba“ iš Panevėžio bei Žalgirio krepšinio komandos šokėjų – pasirodymai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją