Iš tiesų, tai paskutinis savaitgalis, kada į projektą, šokdama vilties šokį, grįžta pora. Nuo kitos savaitės porų tik mažės, nei viena iš jų nebeturės galimybės sugrįžti ant parketo, tad, nenuostabu, kad įtampa scenoje auga, o kiekvienas komisijos ir žiūrovų balsas įgauna vis didesnę svarbą.

Šį šeštadienį „Kviečiu šokti“ scena virto gražiausių pasaulio miuziklų liudininke.

Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus pasirinko „Vidurinės mokyklos miuziklą“, Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša virto legendinio miuziklo „Katės“ personažais, Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus šoko sceną iš „Operos fantomo“, Jonas Stankevičius tapo demonišku barzdaskučiu Svyniu Todu, Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas šoko pagal „Liūtą karalių“, Daiva Tamošiūnaitė – Budrė ir Tomas Slausgalvis „mama mia“ tarė pasaulį sudrebinusiam miuziklui pagal Abba muziką, Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas šįkart nedainavo, tačiau, paveikti rudeniškų orų, pasirinko miuziklą „Dainuojantys lietuje“, o lietuvišką miuziklą pasirinko vienintelė pora – Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus. Jie įkūnijo Jūratę ir Kastytį.

Daugiausiai balų komisija skyrė „liūtams karaliams“ Irenai Starošaitei ir Andriui Greblikui bei „katėms“ Karolinai Liukaitytei ir Dainiui Dimšai.

Mažiausiai komisijos balų gavo Daiva Tamošiūnaitė – Budrė ir Tomas Slausgalvis.

Susumavus rezultatus, pirmoje turnyrinės lentelės vietoje atsidūrė Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus. Paskutinė vieta ir teisė šokti vilties šokį atiteko Daivai Tamošiūnaitei – Budrei ir Tomui Slausgalviui. Ši pora, kartu su Donatu Bakėjumi ir Ernesta Balčiūnaite bei Eimučiu Kvoščiausku ir Nerile Senulyte stojo į kovą dėl sugrįžimo ant „Kviečiu šokti“ parketo.

Paskutinysis projekto vilties šoktis lemtingas tapo Donato Bakėjaus ir Ernestos Balčiūnaitės porai – po trijų savaičių pertraukos jie sugrįžo ant parketo ir su likusiomis poromis tęs kovą dėl finalo.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė
1. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
2. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
3. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas
4. Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė
5. Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas
6. Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus
7. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
8. Daiva Tamošiūnaitė – Budrė ir Tomas Slausgalvis

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją